Читай также: В супершоу “Дивовижні люди“ примет участие “украинский Моцарт“

Певица Екатерина Бужинская поделилась семейными фото с подросшими сыном и дочкой. В Инстаграм артистка опубликовала снимки с семейной прогулки. Правда, лица детей Катя решила не показывать.

Мои малыши подросли, - написала Бужинская.

Подписчики артистки спросили в комментариях, на кого двойняшки похожи - на что Катя ответила, что сын похож на нее, а дочка - на отца.

Напомним, что ранее Бужинская публиковала архивное фото с крестин дочки и сына.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Неначе вчора)) Сердечно дякуємо Міла Кирилюк за неймовірний вірш,а можливо в майбутньому і пісню! «Син і доня» На нас із татом щастя задивилось, І ви, як дар Небес, удвох з’явились! Дві радості, два сонечка, дві Долі… Сестричка й братик, наші син і доня. Ви нашу ощасливили родину, І дуже різні, й схожі дві перлини! За всі на світі вищі нагороди… Продовження нас з татом, й свого роду! Приспів: Хай береже вас Янгол щохвилини, Для вас хай буде небо без хмарин… Ви – копія нас з татом, дві краплини! Ви – «татусева» доня й «мамин» син… День вашого народження – єдиний, Сильніше вдвоє любимо ми вас… Ви – дар Небес, ви – близнюки чарівні, Ви найдорожчі за усе для нас! Дві зіроньки на небі загорілись, У День, коли ви разом народились! Малесенькі тягли до нас долоні, Ви підросли, нас тішите сьогодні. Ви – дідусів й бабусь своїх надії… Ми здійснюватимемо ваші мрії… Щоб ви дітьми щасливими зростали, Веселки перед вами розквітали!.. 28.03.2017 #мамаспівачка #бужинська #buzhynska #бужинская #мамаартистка #моясемья #любимыедети

Публикация от Катерина Бужинська (@buzhynska)

Ранее мы писали, что Мила Йовович выложила фото дочерей.