Известная певица Тоня Матвиенко поделилась с нами подробностями своего путешествия, который провела в Карпатах вместе с мужем Арсеном Мирзояном, их дочкой Ниной и сыновьями артиста.

Семья Матвиенко уже не впервые для летнего отдыха выбирает популярный город Прикарпатье Яремче, а почему – она поведала в своем рассказе.

Далее от первого лица.

“Другий рік поспіль наше літо не проходить без Карпат. Ідеальний клімат, красива природа, всюди ягоди, навколо водоспади, річка. Що ще треба для гарного відпочинку. Цього разу у Яремче ми поїхали великою сім’єю. Взяли із собою маленьку Ніну, синів Арсена та куму Марину з сином.

Отдых звезд: Тоня Матвиенко
Отдых звезд: Тоня Матвиенко
Из личного архива Тони Матвиенко

Читай также: Отдых звезд: Мария Бурмака

Так як у нас були літні канікули, ми прокидались пізно. Давали можливість усім виспатись. Далі поспішали на сніданок. Після чого Арсен з синами їхали на активний відпочинок (рафтинг, поїздки на велосипедах на водоспади, в Буковель), а я з Мариною залишались на господарстві. Так, як Ніна ще маленька, треба було приготувати їй їжу. Ми ходили на базар за свіжими продуктами. Це для нас була своєрідна розвага – подолати дорогу з перешкодами – перейти з дитячим візочком залізничну станцію. Для Ніни – це захват. Мабуть, найбільші враження за весь відпочинок – це потяги, які роблять “ту-ту”.

До речі, нам пощастило з погодою. Бували дні, коли короткочасні дощі йшли по три рази на день. Завдяки цьому було свіжо і не спекотно. Для сну малечі – це те, що треба. А одного разу пустилась злива з градом, в готелі навіть позаливало ліфти. Хлопці якраз були на Водоспаді. Зв’язку з ними не було, ми хвилювались, чи нічого не трапилось. Виявилось, що вони в негоду не потрапили, бо вже за рогом було сонячно. Така мінлива погода в Карпатах. Також ми ходили на річку, купались в льодяній воді. Я взагалі боюсь холодної води, але гірська вода не давала мені спокою і я таки залізла. Відчуття неймовірні. Вечері ми, зазвичай, ходили в басейн та закінчували день барбек’ю“.

Cмотри фото с семейного отдыха Тони Матвиенко:

Напомним, ранее Ivona писала о том, что Олег Винник был ведущим на свадьбе у Тони Матвиенко и Арсена Мирзояна.

Смотри, как Арсен Мирзоян пел с Тоней Матвиенко:

%video600200%