Народная артистка Украины Мария Бурмака поделилась с нами своим впечатлением от уикенда, который провела на юге Центральной Европы, а именно – в Хорватии.

Певица вспомнила, как в детстве смотрела познавательную программу, в которой рассказывали о Дубровнике. Теперь же Бурмака нашла время, чтобы самой отправится на экскурсию в этот древний город.   

Далее от первого лица.

Цього року я відпочивала в Хорватії. Як правило, я люблю біля моря побути всього пару днів, а якщо є що подивитись, то їду на екскурсії. Особливо, якщо це місця, де я ще не була. Хорватія – старовинна країна. І от один день я провела в старовинному місті Дубровник.

Пам’ятаю, ще в дитинстві бачила це місто в якихось програмах про тодішню Югославію і воно завжди для мене було якимось таємничим і казковим. Та ще багато епізодів серіала Ігр престолів знімали саме там. Тож їхала я туди із завмиранням серця. Було надзвичайно спекотно, потім дізналась, що це було 40 градусів спеки. Але враження мої все одно – просто фантастичні.

Читай также: Отдых звезд: OLEYNIK

Старовинні стіни, вузенькі вулички, які піднімаються вгору від основної вулиці, бруківка відполірована взуттям туристів, як скло. Дивний теракотовий візерунок дахів, вид на які відкривається із віковічних стін. Лазурове море наколо і з десяткам білосніжних яхт. По дорозі назад заїхали на устричну ферму, устриці виловлюють прямо при тобі, відкривають і дають з лимоном і льодяним білим сухим вином. А це ж спражній смак моря. Що разом із фантастичним повітрям і видами п’янить і крутить голову. Дуже хочу повернутись. Запам’ятаю назавжди.

Cмотри фото с Марией Бурмакой:

Напомним, ранее Ivona написала о том, что Мария Бурмака появилась в новом клипе в костюме единорога.

Смотри онлайн новый клип Марии Бурмаки под названием Подарунок:

%video622571%