Украинская блогерша, исполнительница, участница Нацотбора на “Евровидение 2020“ Jerry Heil очаровала Сеть новой подборкой семейных фотографий. 

Читай также: “Если не сброшу, то побреюсь налысо“: Jerry Heil рассказала о борьбе с лишним весом

24-летняя певица вместе с родителями и младшим братом снялась в трогательной фотосессии. На снимках счастливые родственники позировали в стильных вышиванках. В описании к свежим кадрах Jerry Heil призналась, что ей и ее брату очень повезло с отцом и мамой.

“У кожної сім’ї вдома своє сміття, але в цілому, нам з братом сильно пощастило, я вважаю! Мама хімічила смачні запахи на кухні, паралельно займаючись нашою шкільною освітою, поки батько привчав нас всіх до якісної музики і розвивав інтелект: “Яна, слухай, які навороти Аґілєра робить!“ (слухати обов’язково було до кінця), “Дивіться, з’явилася крута група Зе Расмус!“, “Підбери пісню Ірини Білик на фортепіано“. “Зобрази на синтезаторі мелодію дощу!“, - вспомнила блогерша.

Кроме того, знаменитость рассказала о любви отца к вышиванкам и о семейной традиции.

“Батько завжди звертав мою увагу на вишиванки — себто він, стоячи за прилавком на ринку, часто бачить “щирих українок“. Тато так часто говорив про них, що до мене нарешті дійшло: він хоче таку сорочку і собі. А потім я уявила, якою ж крутою традицією було би одягатися у вишивані сорочки усією сім’єю в значимі для нас дні! Нехай кожен день буде днем вишиванки! Нехай кожен день буде Днем батька і Днем матері!“, - написала Jerry Heil.

Листайте карусель, чтобы просмотреть все фотографии:


Ранее мы писали, что Кучеренко и Комаров показали забавное фото в костюмах панд.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.