Популярная украинская ведущая и певица Оля Цибульская часто радует подписчиков яркими постами в соцсетях.

Читай также: Он говорил, что у меня ничего не получится, - Оля Цибульская о расставании с бойфрендом

Артистка публикует в Instagram истории о том, как она совмещает гастрольную деятельность и материнство. К таким публикациям звезда добавляет хештег #мамаартистка.

Недавно Цибульская поделилась с фанами, чем обычно занимается ночью. По словам исполнительницы, в это время лучше пишутся песни. Также ночью отлично заниматься планированием отпуска, завтрака, перестановки в квартире.

Оля призналась, что когда-то ночью подстригла усы игрушечному медведю, потому что сыну они не нравились.

Читай также: Оля Цибульская показала редкое фото с мужем

Певица шуточно написала, что знает сто вариантов, чем заняться ночью, но только один из них - это выспаться.

“Я знаю 100 варіантів чим зайнятися вночі. А якщо ти ще й мама як я, то... Вночі чудово займатися плануванням будь-чого. Відпустки, сніданку, перестановки в квартирі.

Підстригати вуса іграшковому ведмедю, бо дитині вони не подобаються.

Подивитись кіно, сподіваючись не заснути відразу як почнеться стрічка.

Їхати на машині і насолоджуватись відсутністю заторів. А ще вночі (особливо після третьої) найкраще пишуться тексти пісень)) І на кінець! Можна лежати під ковдрою, думаючи скільки корисного можна було б зробити, якби не лягла спати.

Я знаю 100 варіантів, чим зайнятися вночі, і лише 1 з них це виспатися. Але до нього поки доберешся через 99 інших, то вже й світанок“, - написала Оля Цибульская.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я знаю 100 варіантів чим зайнятися вночі А якщо ти ще й мама як я, то... Вночі чудово займатися плануванням будь-чого Відпустки, сніданку, перестановки в квартирі Підстригати вуса іграшковому ведмедю , бо дитині вони не подобаються.. Подивитись кіно , сподіваючись не заснути відразу як почнеться стрічка Їхати на машині і насолоджуватись відсутністю заторів . А ще вночі (собливо після третьої) найкраще пишуться тексти пісень )) І на кінець! Можна лежати під ковдрою , думаючи скільки корисного можна було б зробити, якби не лягла спати Я знаю 100 варіантів, чим зайнятися вночі, і лише 1 з них це виспатися Але до нього поки доберешся через 99 інших, то вже й світанок. Я ж не одна така?))))) #мамаартистка

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Напомним, ранее Оля Цибульская вместе с сыном снялась в фотосесии для известного глянца.