Украинская певица и ведущая Оля Цибульская недавно впервые показала, как выглядит ее 4-летний сын Нестор. А теперь решила поделиться с поклонниками с совместной фотосессии.

Читай также: Он говорил, что у меня ничего не получится, - Оля Цибульская о расставании с бойфрендом

На своей странице в Instagram артистка опубликовала несколько ярких снимком с мальчиком, сделанных для журнала Pink. Также певица показала видео с бекстейджа съемок.

В подписи к кадрам Оля Цибульская сообщила о том, как подверглась критике после рождения сына. Также звезда рассказала, как общается с Нестором во время гастролей.

“Згадую справжнє цунамі критики, яке накрило з головою, коли я повернулася в теле-ефір за два тижні після народження Нестора. В успіху є ціна. Кожна мама, яка намагається себе реалізувати, мене зрозуміє. Коли я на гастролях - ми з Нестором спілкуємось по скайпу і часто мені важко стримати сльози.Обіцяю повернутися якнайшвидше і ховаю обличчя - спочатку від Нестора, а після завершення розмови - в подушку. Зрештою, беру себе в руки і йду на сцену, бо там живе щастя мами-артистки“, - напиисала Оля Цибульская.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ми живемо в той час, коли диванні філософи мають змогу не лише побубніти собі під ніс , але й особисто встромити свою думку прямісінько тобі в Instagram . Згадую справжнє цунамі критики, яке накрило з головою, коли я повернулася в теле-ефір за два тижні після народження Нестора . В успіху є ціна. Кожна мама, яка намагається себе реалізувати, мене зрозуміє. Коли я на гастролях - ми з Нестором спілкуємось по скайпу і часто мені важко стримати сльози .Обіцяю повернутися якнайшвидше і ховаю обличчя - спочатку від Нестора, а після завершення розмови - в подушку .Зрештою, беру себе в руки і йду на сцену, бо там живе щастя мами-артистки Дякую, @pink_magazine_ua за яскраві кадри та емоції Журнал вже у продажу! #оляцибульська

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Напомним, ранее Оля Цибульская показала редкое фото с мужем.