“Моя найкраща подруга – Лариса Губіна. Вона ведуча 5 каналу, але люблю я її зовсім не за це, хоча коли знаходжусь біля телевізора під час її ефірів, пишу смски з жартівливими коментарями. Познайомились ми років 10 тому у спільної подруги, Лесі Жулинської.

Читай также: Зіркова дружба: Євгенія Кошевого и Юрія Крапова

Тоді Лариса була зіркою каналу Інтер, але стали близькими подругами ми якраз тоді, коли вона та інші працівники Інтера звідти ішли. Це був непростий для Лариси момент, я знаю, особливо ще і тому, що жінки нашого складу звикли не подавати виду, що важкий момент. З того часу багато всього пройшло. Лариса для мене дуже близька і рідна людина.

В найважчі моменти, коли “уходила“ моя мама після важкої хвороби, коли зараз хворий батько, найперша людина, яка мене підтримує – це вона. Але і в радості ми теж разом. Якшо навіть подивитись фото у Facebook, то наших смішних фотографій разом дуже багато. Ну а коли був мій День народження, Лариса на своїй сторінці у Facebook виклала наші фото і написала “в мене так багато щастя через тебе“. Тому і в труднощах і в радості, я щаслива, шо Лариса Губіна є в моєму житті“.

Нагадаємо, що свою історію дружби розповіли Яна Соломко та Надя Дорофєєва

Дивись кліп Марії Бурмаки на пісню Ти:

[видео более недоступно]