“Ми з Оксаною Караванською зі Львова, але так сталося, що познайомилися уже у Києві на зйомках Модного вироку.

Читай также: Зіркова Дружба: історія Регіни Тодоренко та Аліни Астровської

Караванська була ведучою, а мене запросили як експерта. За деякий час мені знадобилась сукня. Ми зі стилістом збились із ніг, але нічого підходящого так і не знайшли. Тоді заталефонували Караванській. Вона відповіла, що на той момент у них майже нічого не було, оскільки вся колекція знаходилася у Львові. Проте втішила нас і сказала, щоб ми приходили, щось придумаємо! І придумала!

Люблю цю її легкість і вміння творити на ходу. У Караванської люблять одягатися багато відомих жінок. У неї якесь особливе ательє. Це як місце зустрічей. Сюди можна просто заскочити на каву, навіть якщо нічого не шиєш. Дизайнер, до речі, каже, що я “врєдний клієнт“ – із тих, кому півроботи не показують (посміхається, – прим.ред).

Мені не вистачає терпіння дочекатись остаточного результату. Раніше ми постійно сперечались, бо я намагалась утрутитися у процес. Тепер навчилася довіряти і розслаблятися настільки, що часто навіть не знаю, що саме отримаю на виході. Проте точно знаю, що це буде круто і так, як мені пасує!“

Нагадаємо, що свою історію дружби розповіли Яна Соломко та Надя Дорофєєва. 

Дивись онлайн-відео із Ольгою Грицик:

[видео более недоступно]