Це ваш перший візит до Іспанії?
 
– Так, ми вперше побували в цій чудовій країні! Відвідали Мадрид і Толедо. Різні і неймовірно красиві міста. Море вражень і спогадів! Усім радимо побувати там. Ми вдячні Феєрії мандрів за дивовижну подорож!

Що сподобалось найбільше?

Читай также: Лидер группы С.К.А.Й. показал семейные фото с отдыха 

– Багато чого сподобалося! Так одразу й не розкажеш. Природа, кухня, архітектура, інфраструктура, культура, люди та музеї. Неймовірні картини Сальвадора Далі та дуже багато іншого, що варто побачити в своєму житті. Толедо вразив своїми краєвидами, соборами та архітектурою. Такий собі іспанський Кам'янець-Подільський, але в 3 рази красивіший.

Музикант Олег Собчук: Мадрид ніколи не спить!
Музикант Олег Собчук: Мадрид ніколи не спить!
facebook.com/oleg.sobchuk

Порада туристам, що треба обов'язково зробити (подивитись) у Мадриді?
 
– Звісно справа кожного індивідуальна, але думаю, варто відвідати музеї Prado і Музей королеви Софії. Також подивитися королівський палац, “падаючі вежі“ і монумент Дон Кіхоту і Санчо, а також стадіон Сант'яго Барнабеу. І ще багато чого... В Мадриді є на що подивитися і є чим зайнятися. Навіть вночі, так як Мадрид дуже відомий своїм феєричним нічним життям. Мадрид ніколи не спить!
 
У вас з дружиною є якась традиція, що завжди привозите з подорожей?

– Як правило, ми веземо подарунки батькам (тарілки з написами країн і міст), магніти, цукерки дітям, одяг і вино. Одного разу з Буенос-Айресу я привіз кору пальми, яку сам знайшов.

Музикант Олег Собчук: Мадрид ніколи не спить!
Музикант Олег Собчук: Мадрид ніколи не спить!
facebook.com/oleg.sobchuk

Читай також, куди у травні поїхати на море.

Дивись онлайн відео гурту С.К.А.Й. рок-версію песні Україно: