Столична школа MIDGARD започаткувала щорічний фестиваль «Розвиток дітей України», в межах якого відбувся велопробіг у жовто-блакитному дрескоді. Як зазначив експерт сфери освіти, архітектор особистостей, засновник та директор школи Олег Попов, що очолював колону пробігу:

«Цього року День захисту дітей має ще сакральніше та масштабніше значення! Зараз як ніколи важливо, захищаючи дітей, надати їм можливість розвиватися, займатися спортом та творчістю. Мета фестивалю — подарувати трішки радості та свята маленьким українцям, а велопробігу підтримати моральний і патріотичний дух наших співвітчизників.  Маємо кожен тримати свій фронт! Заради майбутнього України, заради мирного неба та щасливого дитинства». 

пресслужба MIDGARD
пресслужба MIDGARD

Учні школи, їхні батьки, вчителі та всі учасники вражали своєю креативністю у патріотичній тематиці. Вони з радістю діляться світлинами у соціальних мережах, адже переможець найкреативнішого образу отримає подарунок — велосипед! Жовто-блакитний одяг, взуття, головні убори, макіяж та навіть волосся!

пресслужба MIDGARD
пресслужба MIDGARD

В Києві у велопробігу взяли участь понад 200 учасників. Фотозвіти всіх, хто долучився, продовжують надходити з усього світу! «Ми взяли участь у велопробігу, перебуваючи у Польщі. Якщо виграємо велосипед, подаруємо хлопчику з Маріуполя», – розповіла Марія Безверха, мама учня 9-А класу Дмитра.

пресслужба MIDGARD
пресслужба MIDGARD

Велопробіг стартував біля приміщення школи, а от фінішували відповідно до двох вікових дистанцій: 3 км — для дітей молодшого віку, що обмежились територією ВДНГ, та 6 км — для дітей старшого віку й дорослих, що фінішували в Національному музеї народної архітектури та побуту України, що більше відомий нам, як музей Пирогів.

пресслужба MIDGARD
пресслужба MIDGARD

Після завершення пробігу в межах фестивалю на дітей чекали творчі та спортивні активності, майстер-класи, шоу дронів, турнір з «Майнкрафту», багато цікавих занять і навіть караоке з патріотичним репертуаром. Всіх учасників пригощали жовто-блакитним морозивом.

пресслужба MIDGARD
пресслужба MIDGARD