На зв’язку із вами DJ NANA та сьогодні Sunset ритуали присвячені затишку у нашому домі. Можна що завгодно говорити про карантин та він навчив нас головному – любити свій дім.

Додати естетики просто! Ось простий експеримент, який доведе це. Обери місце вдома, яке відверто тебе бісить та позбудься усього, що не подобається. Мільйон чайних пакетиків, різнокольорові кухонні губки мають поступитися місцем натуральним тканинам, дошкам для нарізання із натурального дерева або плетеним корзинам-кашпо. І коли ти будеш користуватися новими класними предметами, готуйся отримувати приємний заряд енергії!

фото: радіо NRJ
фото: радіо NRJ

Їж красиво. І організуй це сьогодні за вечерею. Замість скролити стрічку Інсти, знайди простий рецепт, дістань ті тарілки, які чекають у категорії «для гостей». Сервіруй стіл із серветками, свічками або декором. Перетвори вечерю у справжній медитативний процес. Дякую за це скаже не тільки твій шлунок, обіцяю!

Використовуй свічки. Не просто фотографуй їх для інсти, а дійсно знайди час та запали їх. Можна влаштувати сеанс медитації. Це допоможе створити асоціацію, що дім – це безпека та затишок.

Почитай книгу. Не подкаст, не відео на ютубчику, а саме паперову книгу. Влаштуйся зручніше в улюбленому кріслі, знову ж таки запали свічки і перенеси телефон в іншу кімнату, аби поринути у стан «Тут і зараз».

Пропоную 2022 присвятити створенню затишку у своїй оселі! А нову порцію Sunset ритуалів ти можеш слухати щодня в ефірі радіо NRJ. Програма виходить у будні, двічі на день, о 17:20 та 20:20. У Києві радіо NRJ можна слухати на хвилі 92 і 8. А онлайн станцію можна слухати будь де, завантаживши додаток NRJ Ukraine у APP Store   та Google Play .