Финалистка десятого сезона проекта “Холостяк“, владелица модельного агентства Дана Оханская взбудоражила Сеть провокационной фотосессией. 25-летняя телезвезда снялась совсем без одежды.

Читай также: Полностью обнаженная: Ирина Шейк позировала для глянца без одежды

На своей странице в Инстаграм девушка опубликовала подборку кадров, где она позировала полностью обнаженной под струями воды в душе. Грудь она прикрыла рукой. А в описании к горячим кадрам Оханская поразмышляла на тему отношений с мужчинами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Є чоловіки, яких просто хочеться любити. Попри і завдяки. Миттєво і назавжди. По-різному. Зустрічаєш такого чоловіка - і зникаєш в ньому. Розчиняєшся, як цукор в гарячому чаї. З ним, зазвичай, спочатку не думаєш про “через 5 років“ затишний будинок на околиці міста, кудлатого лабрадора та малюка на триколісному велосипеді. З ним важко думати про щось, окрім любові. Того її підвиду, коли цілуватися аби-де і кохатися аби-скільки 🙈 Просто слухаєш його баритон, дихаєш його шкірою і роздивляєшся кожен бездоганний міліметр його тіла: вольові гострі ключиці, високі вилиці, такі по-чоловічому масивні вени на руках, косі м'язи преса, рельєфи на животі, сексуально розкуйовджене волосся... І так поволі від всього цього візуально прекрасного втрачаєш розум. Головне - вчасно зупинитися. Він може дозволити бути з ним тимчасово. А іноді може подарувати місяці і роки. Краще тимчасово. Полюбила декілька днів - і тікай 🏃🏻‍♀️ Так безпечніше. Бо якщо починаєш думати про “через 5 років“... Такий чоловік може викликати Beauty addicted. І хоча варто сказати, що він теж вміє любити. І буде любити. Але по-своєму... Такого зустрічаєш один раз, любиш один раз, а потім підсвідомо шукаєш чимось схожих на нього. Іноді рисами зовнішності, а іноді ти помічаєш просто такий же тембр голосу, почуття гумору, горду поставу, виразний погляд, манеру спілкуватися, спосіб тримати за руку... І знову хочеться любити. По-іншому, але в якийсь спосіб обов'язково любити. І добре, якщо цей інший виявиться вже якраз для затишного будинку на околиці міста, кудлатого лабрадора та малюка на триколісному велосипеді...🙃 Ох. Дана ©️ P.S. Закохані?:) #прочоловіків #kohayte_sya

Допис, поширений Дана Оханська (@dana_okhanska)


Ранее мы писали, что 41-летняя Кейт Хадсон снялась топлес.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram. ​