В воскресенье, 13 сентября, на канале 1+1 состоялся третий прямой эфир “Танців з зірками 2020“, во время которого ведущая Ольга Фреймут и ее партнер Илья Падзина впервые вышли на паркет после выздоровления от коронавируса. Пара исполнила самбу. 

Читай также: “Танці з зірками 2020“: Слава Каминская назвала плюсы своего ухода из проекта

На своей странице в Инстаграм Ольга призналась, что этот танец давался ей очень тяжело. В средине недели 38-летняя знаменитость даже уговаривала партнера отказаться от шоу.

“Самба. Далася важко. Разом з @ilyapadzina та хореографом @ganna_palamarchuk працювали над цим танцем 47 годин - 7 днів. Лише в середу я почала запам‘ятовувати послідовність кроків. В четвер намовляла Іллю відмовитися нашій парі від шоу, щоб не ганьбитися. В п’ятницю візерунок склався. В ефірі через шок я станцювала лише якись ескіз від задуманого. Гарний урок: надалі не дозволятиму страхам паралізувати та полонити мрію“, - поделилась Фреймут.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Самба. Далася важко. Разом з @ilyapadzina та хореографом @ganna_palamarchuk працювали над цим танцем 47 годин - 7 днів. Лише в середу я почала запам‘ятовувати послідовність кроків. В четвер намовляла Іллю відмовитися нашій парі від шоу, щоб не ганьбитися. В п’ятницю візерунок склався. В ефірі через шок я станцювала лише якись ескіз від задуманого. Гарний урок: надалі не дозволятиму страхам паралізувати та полонити мрію. Повне відео дивіться на офіційних ресурсах @tanci1plus1 та @1plus1_ua

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)

Смотрите самбу Ольги Фреймут и Ильи Падзины на шоу “Танці з зірками 2020“:


Как прошел третий эфир “Танців з зірками 2020“ можно посмотреть здесь.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.