Известная украинская рэперша, участница “Танців з зірками 2020“ Alyona Alyona (Алена Савраненко) поделилась с поклонниками редкой фотографией из семейного архива.

Читай также: Похудевшая Alyona Alyona запостила “мокрое“ видео в купальнике

На своей странице в Facebook 29-летняя артистка опубликовала снимок со своими родителями. Кадр с мамой и папой певица обнародовала по случаю их жемчужной свадьбы. 1 сентября родители Alyona Alyona отметили тридцатилетие брака.

“30 років подружнього життя! Колись всі діти йшли в школу, а ви - до РАГСу 😁 Мені здається, що я цю дату пам’ятаю краще, ніж ви 😂😂 Але я всі ці роки рада, що ви в мене є, бо ви - мій взірець, як крізь злети і падіння, безліч переїздів, безгрошів‘я та тяжкі часи підтримувати одне одного, допомагати одне одному, любити одне одного і триматися одне одного. А ще я щаслива, що ми з вами перш за все вірні друзі, що я можу бути собою і вільно говорити про все, отримувати поради і настанови, знати, що мене люблять і завжди чекають. Далі - більше! Мамо, тату, люблю вас 🥰🥰🥰 П. С. Тре ще спільних фото, а то раз в 5 років то замало 😂😂“, - написала рэп-исполнительница.


Как прошел первый выпуск шоу “Танці з зірками 2020“ можно посмотреть здесь.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.