В воскресенье, 26 апреля, на телеканале 1+1 состоялся долгожданный Суперфинал юбилейного десятого сезона“Голосу країни“. Победителем проекта и обладателем квартиры в Киеве стал Роман Сасанчин из команды Тины Кароль.

Читай также: Кто победил в шоу “Голос країни 10“: Что известно о Романе Сасанчине

Для 18-летнего артиста победа на вокальном шоу стала уже второй. 5 лет назад Роман выиграл во втором сезоне “Голос. Діти“. На своей странице Сасанчин прокомментировал победу в взрослом “Голосе“ и написал слова благодарности своей семье, поклонникам, организаторам шоу и “второй маме“, тренеру Тине Кароль.

“Привіт, Україно! Привіт, друзі! ❤️ Не можу усвідомити, що це зі мною вдруге! Вдячний кожному із вас! Володимир Завадюк, Руслан Квінта - ВАМ ОКРЕМА ПОДЯКА!! Тіна Кароль - моя друга мама! Дякую, що повірили в мене, вклали частку своєї душі та змусили усвідомити, що я можу досягти більшого! ❤️ І найголовніше мої батьки, родина, друзі і звичайно мої глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені і дали можливість мені вдруге ПЕРЕМОГТИ! 🙏🏼“, - поделился эмоциями Сасанчин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привіт, Україно! Привіт, друзі! ❤️ Не можу усвідомити, що це зі мною вдруге! Вдячний кожному із вас! @zavaduk, @ruslankvinta - ВАМ ОКРЕМА ПОДЯКА!! @tina_karol - моя друга мама! Дякую, що повірили в мене, вклали частку своєї душі та змусили усвідомити, що я можу досягти більшого! ❤️ І найголовніше мої батьки, родина, друзі і звичайно мої глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені і дали можливість мені вдруге ПЕРЕМОГТИ! 🙏🏼 @goloskrainy_official 🙏🏻❤️

Допис, поширений Роман Сасанчин (@sasanchyn_official)


Как прошел Суперфинал 10 сезона “Голосу країни“ можно посмотреть здесь.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.