Известная украинская певица, солистка популярной электро-фолк-групы ONUKA, Ната Жижченко поделилась с поклонниками домашним видео. Звезда показала, чем занимается на карантине.

Читай также: Проект ONUKA объявил о творческой паузе

На своей странице в Инстаграм артистка опубликовала короткий ролик, где она в необычном образе играет на сопилке в домашней студии звукозаписи. Ната была одета в черную кофту, желтую шапку-ушанку и стильные солнцезащитные очки.

В описании к новой публикации Жижченко рассказала, что присоединилась к проекту своего мужа, композитора саундпродюсера и солиста “The Maneken“ Евгения Филатова. Певица заявила, что совсем скоро раскроет подробности нового релиза.

“Величезна перевага карантину - час. Вільний час, який можна присвятити експериментам і роботі над власними проєктами. Наприклад, Женя затіяв класну колаборацію із музикантами, у контексті якої через Instagram демонструє процес створення різноманітних музичних композицій. Крім розважальної складової, це ще й зручна можливість керувати віддаленими музичними процесами.
Сьогодні я також приєдналася до цієї веселої ініціативи. Скоро почнемо розкривати завісу нашого нового релізу та демонструвати новий матеріал“, - написала Жижченко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Останнім часом наша із Женею діяльність повністю мігрувала у домашню студію. Не скажу, що це для нас незвичний досвід, однак раніше робота вдома завжди була власним вибором, а поки що — іншого немає. Тож ми вирішили розповісти, як зараз все влаштовано і як ми у ці дні працюємо, аби робота над новим матеріалом не зупинялась. Величезна перевага карантину — час. Вільний час, який можна присвятити експериментам і роботі над власними проєктами. Наприклад, Женя затіяв класну колаборацію із музикантами, у контексті якої через Instagram демонструє процес створення різноманітних музичних композицій. Крім розважальної складової, це ще й зручна можливість керувати віддаленими музичними процесами. Сьогодні я також приєдналася до цієї веселої ініціативи. Скоро почнемо розкривати завісу нашого нового релізу та демонструвати новий матеріал. ⠀ Більше — на сторінці @themaneken

Допис, поширений ONUKA (@onukaofficial)


Ранее ONUKA поделилась интересным наблюдением о сериале “Чернобыль“.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram.