Победительница “Евровидения 2016“, украинская певица Джамала продолжает радовать поклонниками кавер-версиями всемирно известных хитов.

Читай также: Ожидание и реальность: Alyona Alyona попробовала станцевать на пилоне

Ранее звезда перепела  перепела “No Time To Die“ Билли Айлиш и “Otherside“ Бейонсе. А теперь Джамала записала кавер с рэпершой Alyona Alyona. Украинские артистки исполнили композицию “Loose Ends“ британских музыкантов Loyle Carner и Jorja Smith. Отметим, что Джамала и Alyona Alyona смогла записать совместный трек не выходя из дома.

“Сьогодні захотілось поділитися з вами піснею британських виконавців Loyle Carner та Jorja Smith. За обома приємно слідкувати ❤️ Круто, що @alyona.alyona.official вирішила приєднатись до наших вечорів доброї музики, переспівати та переробити цю пісню 😁 Ось такий вам подарунок! Нагадую, що всі музиканти знаходяться у себе вдома“, - прокомментировала Джамала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сьогодні захотілось поділитися з вами піснею британських виконавців Loyle Carner та Jorja Smith. За обома приємно слідкувати ❤️ ⠀ Круто, що @alyona.alyona.official вирішила приєднатись до наших вечорів доброї музики, переспівати та переробити цю пісню 😁 ⠀ Ось такий вам подарунок! Нагадую, що всі музиканти знаходяться у себе вдома. ⠀ @vovasharykov @andrey_chmut @basslineira @evgeniykostits ⠀ Loose ends про незавершені справи. Про те, що потрібно дарувати багато любові... Про те, що у кожного свій шлях... ⠀ Thank you so much for this song @loylecarner @jorjasmith_ ⠀ #togetherathome #разомвдома

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

“Карантин карантином, але душа бажає порепувати. То ж чому б не спробувати щось нетипове? 😏 Я щиро дякую @jamalajaaa за можливість спробувати себе в чомусь новому - чудовий трек, глибокий зміст!“, - написала Alyona Alyona.


Ранее Джамала показала, как проводит время с мужем и сыном во время карантина.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram.