Популярная украинская исполнительница и ведущая Оля Цибульская тщательно скрывает свою личную жизнь от посторонних глаз. Только пару месяцев назад звезда впервые показала лицо своего 4-летнего сына Нестора. А вот как выглядит ее муж, Оля не спешит показывать.

Читай также: Оля Цибульская удивила фанов голым снимком в ванной

Недавно на своей странице в Instagram артистка назвала причину такой “таинственности“. Оля рассказала, что когда-то чуть не потеряла возлюбленного. Пара собиралась на отдых в Испанию. Но когда вышла очередная обложка глянца о “бурном романе Цыбульской“ с другим мужчиной, бойфренд не выдержал и ушел. Поездку за границу также отменили. 

После этого события Оля поняла, что не хочет терять возлюбленного. Она дала ему обещание, что не будет рассказывать о личной жизни прессе. Также этой публикацией звезда анонсировала выход новой песни “Море“.

Читай также: “Гарантировала мне провал“: Цибульская рассказала о случайной встрече с давней знакомой

К откровенному посту певица добавила пикантный кадр, на котором она позировала в черном боди с огромным букетом роз в руках.

“Чому я не показую чоловіка⁉️ Пісня “Море“ написалась багато років тому, коли мені, як води, бракувало його любові. Ми вже зустрічались тоді, але я ще довіряла продюсерам і гралась у брудні правила шоубізу. За тиждень до нашого спільного відпочинку в Іспанії вийшла чергова обкладинка про “бурхливий роман Цибульської“ з іншим чоловіком. 
Коханий не витримав, сказав, що більше не може ні з ким мене ділити і пішов. На море ми не полетіли. Я сиділа в своїй задушливій квартирі і згадувала його дотики. Саме тоді народилася ця пісня і тоді я зрозуміла чим насправді ризикую, коли не слухаю своє серце. Тієї ночі я знайшла його і пообіцяла, що тепер наше щастя буде тільки нашим. Прем’єра завтра. Бережи своє #море“, - написала Оля Цибульская.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чому я не показую чоловіка⁉️Пісня «Море» написалась багато років тому, коли мені, як води, бракувало його любові. 👣💋🌊Ми вже зустрічались тоді, але я ще довіряла продюсерам і гралась у брудні правила шоубізу. 🤦🏽‍♀️За тиждень до нашого спільного відпочинку в Іспанії вийшла чергова обкладинка про «бурхливий роман Цибульської» з іншим чоловіком. 💃🏽 Коханий не витримав, сказав, що більше не може ні з ким мене ділити і пішов. 💔На море ми не полетіли. Я сиділа в своїй задушливій квартирі і згадувала його дотики. ☀️☀️☀️Саме тоді народилася ця пісня і тоді я зрозуміла чим насправді ризикую, коли не слухаю своє серце. ❤️Тієї ночі я знайшла його і пообіцяла, що тепер наше щастя буде тільки нашим. ❣️💞🔆Прем’єра завтра. Бережи своє #море 🌊🌊🌊🌊 p.s. Хочеш підглянути ? Тизер вже в сторіс ❤️#завтра #премєракліпу #цибульська #пісня

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Напомним, ранее Оля Цибульская рассказала, как заставить мужчину сделать предложение.