Популярный украинский телеведущий и блогер Александр Педан продолжает делиться с подписчиками интересными публикациями в соцсети.

Читай также: Фотобатл: Александр Педан скопировал снимок Леси Никитюк

Недавно на своей странице в Instagram артист опубликовал новый пост с интригующим началом. Педан решил поделиться важной новостью.

Александр сообщил жене, что у него есть другая. С ней он не виделся 5 лет. Но недавно она первая написала. Ведущий признался, что часто вспоминал, как ему хорошо было с ней.

При этом артист ни разу не упоминает имени, и даже не говорит, что это женщина. Но в конце поста выясняется, что Александр Педан все это время писал о своем любимом кофе.

Друзі, хочу з вами поділитися дуже важливою новиною. Я довго приховував цю інформацію, але вже просто не можу мовчати. Краще ви дізнаєтеся це від мене, ніж вам розкаже сусід. ⠀

Справа в тому, що декілька місяців тому в моєму житті знову з’явилася вона. Ми не бачились 5 років, я думав, що вона вже про мене забула, але нещодавно вона мені написала.

Хоч я і одружений, жодного ранку я не прокидався без неї. ⠀

Я знову згадав ті часи, коли ми були разом, і як нам було добре удвох. Вона зводить мене з розуму, я божеволію від її запаху, та я просто не можу без неї жити. ⠀

Хтось скаже що я не мужик, що про таке не пишуть і інстаграмі, але я закоханий як хлопчисько! ⠀

@innapedan пробач, я маю тобі зізнатися, в мене є інша – кава, - написал Александр Педан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Друзі, хочу з вами поділитися дуже важливою новиною. Я довго приховував цю інформацію, але вже просто не можу мовчати. Краще ви дізнаєтеся це від мене, ніж вам розкаже сусід. ⠀ Справа в тому, що декілька місяців тому в моєму житті знову з’явилася вона. Ми не бачились 5 років, я думав, що вона вже про мене забула, але нещодавно вона мені написала. Хоч я і одружений, жодного ранку я не прокидався без неї ⠀ Я знову згадав ті часи, коли ми були разом, і як нам було добре удвох. Вона зводить мене з розуму, я божеволію від її запаху, та я просто не можу без неї жити. ⠀ Хтось скаже що я не мужик, що про таке не пишуть і інстаграмі, але я закоханий як хлопчисько! ⠀ @innapedan пробач, я маю тобі зізнатися, в мене є інша - кава #Nescafe ⠀ А сказати я хотів, що по всій Україні стартувала акція від #NescafeClassic ⠀ Ви маєте шанс отримувати 10 тисяч гривень щомісяця протягом 10 років. ⠀ Детальна інформація на сайті

Допис, поширений Oleksandr Pedan (@pedanos)

Подписчики звезды оценили шутку кумира и оставили множество комментариев под новой публикацией.

Читай также: С папки “Засекречено“: Александр Педан рассмешил Сеть неудачными кадрами

“Все знали, что пост с подвохом“, “Марафон бадьорих ранків?“, “Господи, ПЕДАН, я вже злякалася“, “Ахахахахах я аж перелякалася“, “Уф( видихнула...а я цукор не їм роки)“, “Красунчик!“, - написали пользователи Сети.

Напомним, ранее Ольга Фреймут показала архивное фото с Александром Педаном и Сергеем Притулой.