Победительница “Евровидения-2016“ украинская певица Джамала поделилась с поклонниками роликом с семейного архива.

Читай также: “С первым годиком!“: Джамала поделилась умильными фото с мужем и сыном

На своей странице в Instagram артистка разместила архивное видео, которое было снято в 2001 году. На кадрах можно увидеть, как 18-летняя Джамала выступает с оркестром народных инструментов на сцене музыкальной академии имени Чайковского. Юная певица исполнила украинскую народную песню “Ой, заграли музики, музиченьки“.

“Згадала свій перший виступ з оркестром народних інструментів. 
Це було в консерваторії. 2001 рік! Я у справжньому гуцульському костюмі виконую пісню “Ой заграли музики, музиченьки“. Пам’ятаю, було дуже хвилююче“, - рассказала исполнительница.

Читай также: Джамала заинтриговала снимками с новой фотосесии

Также в подписи к видео Джамала сообщила, что скоро выступит на концерте НАОНИ (Национальный академический оркестр народных инструментов Украины).

“Їду на репетицію з оркестром НАОНІ. 12 квітня в них концерт в Оперному театрі, на якому я стану спеціальним гостем і виконаю народну пісню. (Але всі подробиці пізніше)“, - написала Джамала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привіт! ⠀ Їду на репетицію з оркестром НАОНІ. 12 квітня в них концерт в Оперному театрі, на якому я стану спеціальним гостем і виконаю народну пісню. (Але всі подробиці пізніше) ⠀ Згадала свій перший виступ з оркестром народних інструментів. Це було в консерваторії. 2001 рік! Я у справжньому гуцульському костюмі виконую пісню «Ой заграли музики, музиченьки». Пам’ятаю, було дуже хвилююче ⠀ Я експериментую з різними музичними формами: бенд з 6 музикантів, струнні квартети, джазові квінтети,електронні дуети та різне, але форма оркестру завжди приваблює. Мало що може порівнятися з енергією стількох народних інструментів, такої кількості людей. Це завжди розкіш і велике задоволення! ⠀ Побажайте мені удачі на репетиції І слідкуйте за сторіз! #jamala #throwbackthursday #tbt

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Ранее Джамала поделилась нежным фото и анонсировала выход нового клипа.