Популярная певица и телеведущая канала М1 Оля Цибульская поделилась с подписчиками неожиданными фактами о своей беременности.

Читай также: Сергей Притула очаровал Сеть милым снимком с дочерью

На своей странице в Instagram артистка рассказала, чем занималась в декрете. Звезда сообщила, что все свое свободное время проводила за чтением интересной литературы и за просмотром видео для будущих мам.

Цибульская призналась, что за чтением не заметила, как прошли 9 месяцев беременности. Для нее этот период пролетел, как три дня.

Также исполнительница посоветовала будущим мамам проводить это время весело и с пользой.

“Я не уявляю, як колись наші батьки жили без інтернету..Коли я дізналася, що вагітна, то дуже багато гуглила (спасибі “Гуглу“ великому!), дивилася відео в ютуб, слухала мамині поради і читала блогерів, чиї думки і погляди мені близькі. Раніше мені здавалося, що вагітність - це 9 місяців ходити з животом, спати і їсти. Але моя вагітність в роботі і читанні цікавої літератури пролетіла як три дні. Тому раджу не сидіти, спостерігаючи на скільки міліметрів виростає живіт, а проводити цей час весело і корисно“, - обратилась к поклонницам Оля Цибульськая.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я не уявляю, як колись наші батьки жили без інтернету ..Коли я дізналася, що вагітна, то дуже багато гуглила (спасибі «Гуглу» великому! ), дивилася відео в ютуб, слухала мамині поради і читала блогерів, чиї думки і погляди мені близькі та навіть підписалася на психолога Юлю @julia.krav4enko, у неї чудово виходить простими словами говорити про складне так, щоб було зрозуміло кожному . Поради на її сторінці будуть корисні не тільки мамам, але і тим, хто хоче стати кращою версією себе . Раніше мені здавалося, що вагітність - це 9 місяців ходити з животом , спати і їсти . Але моя вагітність в роботі і читанні цікавої літератури пролетіла як три дні . Тому раджу не сидіти, спостерігаючи на скільки міліметрів виростає живіт , а проводити цей час весело і корисно А як ти готувалась до появи малюка? Ділись у коментарях! Твої поради будуть корисні майбутнім мамам #мамаартистка #оляцибульська

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Напомним, ранее Оля Цибульская подсказала, как избежать ссор с мужем.