Популярная украинская певица Оля Цибульская поделилась с подписчиками в Instagram историей о своем бывшем парне.

Читай также: Разошлись, как в море корабли: Леся Никитюк рассталась с парнем

Звезда рассказала, как однажды мужчина позвонил ее концертному директору с просьбой, чтобы именно Оля выступила на его свадьбе.

Цибульская отказалась так, как уверена, что парень хотел похвастаться, что его бывшая проведет свадьбу.

“Мій колишній зателефонував концертному директору і попросив, щоб саме я провела його весілля. Казав, що загубив мій телефон, обіцяв заплатити гонорар, помножений на три… Я розуміла, що хоче похизуватися, мовляв, моя колишня проведе моє весілля. Я відповіла директору, що не буду цього робити, оскільки знаю, який він мудак, і жодна нормальна жінка не витримає з ним і року. Це 100% буде розлучення, а я не хочу псувати свою статистику, бо провела 629 весіль, і всі до єдиного щасливі“, - написала певица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мій колишній зате­лефонував концертному директору і попросив, щоб саме я провела його весілля Казав, що загубив мій телефон, обі­цяв заплатити гонорар, помно­жений на три… Я розуміла, що хоче похизуватися, мовляв, моя колишня проведе моє весілля Я відповіла дирек­тору, що не буду цього робити, оскільки знаю, який він мудак, і жодна нормальна жінка не ви­тримає з ним і року Це 100% буде розлучення, а я не хочу псувати свою статистику, бо прове­ла 629 весіль, і всі до єдиного щасливі Сьогодні я в Дніпрі і готуюсь зробити щасливими ще більше людей А хто першим напише місто де я буду 14го лютого отримає автограф - поїхали!!!)))))) p/s правильна відповідь у моєму прямому ефірі #мамаартистка #ведучанащастя #дніпро

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Напомним, ранее Pink показала трогательный подарок, который ей преподнесли дочь и сын.