Известная украинская ведущая, бывшая звезда программ “Инспектор Фреймут“ и “Ревизор“ Ольга Фреймут анонсировала новый проект на своей странице в Instagram.

Читай также: “Люблю мою семью“: Ольга Фреймут показала новые фото с мужем

Ольга призналась, что ее до сих пор называют “ревизором“ и приглашают на проверки. Поэтому Фреймут приняла решения запустить собственный проект в Instagram. Она будет писать критические отзывы о различных ресторанах Украины. Звезда заявила, что вместе с тайными экспертами объездит всю Украину.  С ними Ольга будет оценивать заведения по 25-ти критериям. Первая ревизия пройдет в ресторане Николая Тищенко “Три вилки“.

Мене досі називають ревізором, запрошують в міста на перевірки, асоціюють з чистотою та сервісом. А ще побоюються. Друзі, на ваші багаточисельні прохання розпочинаю проект в інстаграм, де писатиму критичні відгуки про ресторани, які в Україні вважають найкращими. Разом із таємними експертами я проїду всією країною , щоб оцінити заклади за 25-ма критеріями. Кожен пункт оцінюватимемо від 1 до 3 балів. Потім мої оцінки та бали експерта підсумуємо . Ресторан, який в сумі набере від 120 до 130 балів - отримає один підсніжник; від 130 до 140 балів - два підсніжники; від 140 до 150 балів - три підсніжники. Завтра чекайте репортаж з ресторану Миколи Тищенка “Три вилки“, - сообщила Фреймут.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мене досі називають ревізором, запрошують в міста на перевірки, асоціюють з чистотою та сервісом. А ще побоюються. Друзі, на ваші багаточисельні прохання розпочинаю проект в інстаграм, де писатиму критичні відгуки про ресторани, які в Україні вважають найкращими. Разом із таємними експертами я проїду всією країною , щоб оцінити заклади за 25-ма критеріями. Кожен пункт оцінюватимемо від 1 до 3 балів. Потім мої оцінки та бали експерта підсумуємо . Ресторан, який в сумі набере від 120 до 130 балів - отримає один підсніжник; від 130 до 140 балів - два підсніжники; від 140 до 150 балів - три підсніжники. Деталі візитів покажу згодом у гіді. Імена експертів розтаємничу теж у книзі. Запрошуйте нас у місця, які любите, які є гордістю Вашого міста . Завтра чекайте репортаж з ресторану Миколи Тищенка «Три вилки». Поговоримо ?

Допис, поширений FreimutOlia (@freimutolia)


Напомним, ранее Ольга Фреймут со своим 90-летним дедушкой снялась в фотосессии для глянца.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram.