Женя Толочний про концерт:

Це буде live версія альбому з новими музикантами та новим саундом. Ми довго працювали в студії і тепер  нарешті можна врізати це наживо. Хтось може сказати що нова платівка – це лише 5 нових пісень і цього для повноціонного шоу замало.  Та ми репетируємо декілька нових треків,  які  увійдуть в наступний альбом, що вийде навесні 2019-го. Ще буде час подивитися нове відео “Серце з краю“ яке ми відзняли влітку у Латвії, тому ми готуємося до насиченого шоу.

Читайте также: “Детское Евровидение-2018“: какое место заняла Украина

EP «Серце з краю» - це п'ять пісень, записаних в Києві в період з 2017 по 2018 рік. Разом з Женею, над матеріалом до альбому в чотирьох різних студіях працювали п'ять молодих українських саундпродюсеров: Кірілл Матюшенко, wavewalkrs (Юра Водолазький і Нікіта Рева), Саша Чунін, Даніїл Марін. Обкладинку альбому створила дизайнер Настя Ахрамеєва.

Протягом останнього року TOLO4NYI опублікував дві роботи з міні-альбому “Серце з краю“ - сингл і кліп “Твоє имя“, знятий  в Нью-Йорку та Києві:

Та трек “Не питай”:

Женя Толочний про альбом: 

Для мене це дуже важливий крок - створення EP українською мовою, де тексти ми вдягли в модний саунд. Для роботи над міні-альбомом «Серце з краю» я зібрав команду найактуальніших для мене українських саундпродюсеров. Це люди, які відчувають тренди і створюють їх. У нас вийшло поєднати тексти українською і хльосткі біти в цілісний альбом. Загорнув я все це в поп-обкладинку. Я дуже вдячний всім хто працював над альбомом, за те що надихнули мене і додали душі до музики, яку я рік створював в домашній студії.

“Серце з краю“ - це і гра слів. Головний трек альбому “про дівчину без серця“ і одночасно про вибір бути не схожим на інших, про можливість наповнити своє життя і серце новим змістом.

Напомним также, что участница Open Kids провалилась под сцену во время Magic Show. Узнайте подробности инцидента по ссылке.