Все заради того, щоб у святковій невимушеній атмосфері презентувати новий кліп на сингл “Дібрівонька” з альбому “Чудовий світ”. Олег Скрипка, який був ведучим заходу, відзначив усіх учасників знімального процесу та поділився історією пісні.

Олег поділився:

“Дібрівонька” — це автентична народна пісня. Кажуть, цій мелодії близько 500 років! Пісню було знайдено під час однієї з фольклорних експедицій. Мені лишилося хіба що додати віршованої лірики. І хоча у творчому доробку гурту “Воплі Відоплясова” достатньо народних пісень, “Дібрівонька” вирізняється з-поміж інших своєю глибиною.

Лідер гурту “ВВ” також зазначив, що пісня, незважаючи на свою тривалу історію, є актуальною в наш час. Він прокоментував:

“Дібрівонька” якраз розповідає про долю молодих дівчат, які лишаються самі по загибелі своїх коханих на війні. Я вдячний головним героїням кліпу за те, що їм вдалося передати емоції, але не переграти. Це було, як на мене, найголовнішим завданням. Передивившись цю відеороботу зараз, на презентації, не можу не сказати, що вона особлива.

Читайте также: «Океан Ельзи» выпустили новый сингл: премьера песни

Особливої атмосфери заходу додав етно-гурт “Божичі”, який не лише заспівав для гостей купальських пісень, але й запросив усіх присутніх взяти участь у святковому обряді, зазначивши, що усі загадані під час нього бажання обов’язково здійсняться.

Переглянути новий кліп “Воплів Відоплясова” можна на офіційній сторінці гурту в YouTube і прямо тут:


Нагадаємо також, що Макс Барських дав провів незвичайний виступ під проливним дощем. Подробиці за посиланням.