На головному павільйоні ВДНГ відбувалась проекція цікавого віджеїнгу (створення художніх образів в реальному часі – прим.ред.). Разом на сцені з Тонею Матвієнко грала DJ Alya Lime Kid. У рамках нового проекту дівчата представили три пісні: Сірії гуси, За сінечками, яку співачка представляла на відбірковому конкурсі Євробачення 2016, та Ой, на морі, на морі, в якій помітно звучить вокал бабусі Антоніни.

Це була неймовірна енергетика і задоволення від проробленої роботи. Я так довго чекала шансу та підходящої аудиторії, щоб показати свою першу експериментальну програму. Такий початок ANTONINA Рroject надихнув мене творити і надалі. Таку музику повинні почути якнайбільше людей, бо вона нова, нестандартна і змінює уявлення про українську культуру“, – поділилася враженнями Тоня Матвієнко. 

Читай также: Нина Матвиенко взялась за украинизацию французского певца Поля Манондиза

Відзначимо, щр ANTONINA project – це новий український етно-електронний проект. В музичних треках використовується вокал бабусі. Саме вона передала народні пісні цій співочій династії. Голос бабусі Антоніни був акапельно записаний у 70-х роках, в 2015 році платівку відцифрували та задіяли у записі дебютного альбому. Ідея Тоні Матвієнко та саундпродюсера Олександра Шульги полягала в збереженні народної пісні через призму сучасних аранжувань.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко вчить пятимісячну доньку плавати.

Дивись онлайн-видео клипу A N T O N I N A project – Sirii Gusy:

[видео более недоступно]