В інтерв’ю ведучій шоу «Без краватки» (НЛО TV) Іванні Онуфрійчук артист розповів про найпотаємніші куточки свого життя:

  • Нещодавно ти розповідав, що у тебе був період, коли ти зовсім не вживав алкоголь. Чому?

Читайте также: Полина Крупчак: "Живу так, чтобы ни о чем не жалеть"

Так, був такий період, в той час я був повністю поглинений спортом. А зараз я вважаю, що іноді треба давати собі можливість відпочивати, розряджатися. Я дозволяю собі випити келих вина, коли сиджу за столом з родиною.

  • А чи бувало таке, що ти перебирав з алкоголем?

Мені 33 роки, звичайно, що бувало різне. Не прикольно, коли перебираєш, наступного дня голова болить.

  • Про безалкогольний період свого життя ти казав так: «Мені не потрібно розслаблятися за допомогою алкоголю, бо я не напружуюся. Напружуюся я лише у ліжку». Розкажи детальніше, як саме ти напружуєшся у ліжку?

Я просто дуже активний, а, як виявилося, виробляють не дужі якісні меблі. Крім того, я витривалий – і процес довго триває.

Віталій Козловський розкрив всі таємниці свого інтимного життя
Віталій Козловський розкрив всі таємниці свого інтимного життя
пресс-служба

  • А як ти ставишся до експериментів у ліжку?

Знаєш, в принципі, я ставлюсь непогано, але думаю, що експериментувати потрібно з людиною, яку ти дуже любиш і з якою ти вже дуже давно. Можливо це додасть різноманіття вашим відносинам, або навіть почуттям.

  • В одному з інтервю ти зізнався, що перший секс у тебе був у віці 8 років. Хто була ця дівчина чи жінка?

Я збрехав, мені було 7 років. Це була моя сусідка, їй було 10 чи 11 років. У нас з нею завжди були дружні стосунки, але в якийсь момент вони переросли в щось значно більше з її сторони. І так було смішно потім, коли років в 13 всі мої однолітки лише починали дізнаватися про секс, розмовляти про це, я вже все знав. Можна сказати, був на досвіді (сміється).

  • Твої такі ранні статеві стосунки якось вплинули на сучасні? Ти, мабуть, вмієш вже все? З тих пір в тебе було багато партнерок?

Читайте также: LOBODA поделилась своей жизненной позицией относительно мужчин, детей и феминизма

Так, тепер я просто дуже досвідчений. Ну мабуть, що все, але я просто не знаю, що там може ще бути і на що ти натякаєш. Я можу сказати так, що просто технічний секс, заради фізичного задоволення, мене не цікавить. Мені було це цікаво мабуть років до 25, а зараз це не перспективним здається. Коли ти пізнаєш кохання, твій егоцентризм розвіюється і ти починаєш думати не лише про себе, а й про свою пасію, свою другу половинку.

  • А якби тобі запропонували на одному з корпоративів роздягтися, ти б погодився? За «смачну» суму?

Мені вже пропонували, я звичайно відмовився. Я завжди кажу, що я на сцені і так вже в стриптизі, я оголюю душу. Люди, які бачили мене по телевізору і потім приходили на мій сольний концерт, казали, що їхнє ставлення до мене, як до артиста, змінилося на краще. А якби запропонували роздягтися за «смачну» суму, то роздягнувся би, хіба це проблема (сміється).

  • Твоя мама поїхала на заробітки до Італії, коли тобі було 14. Як ти вважаєш, розлука з мамою майже на 5 років якось вплинула на твоє особисте життя?

Ти знаєш, я радий, що все склалося так, як воно склалося. Напевне, якби мама була зі мною, моя доля, мій шлях були би іншими. Вона дуже сувора, і для мене було багато заборон, а коли вона поїхала, у мене відкрилася свобода. До того ж, у той час мій батько часто їздив по відрядженнях, і я належав самому собі, бо моя старша сестра займалася своїм особистим життям.

Віталій Козловський розкрив всі таємниці свого інтимного життя
Віталій Козловський розкрив всі таємниці свого інтимного життя
пресс-служба

  • Зараз, мабуть, мама жалкує, що в певний час не доклала тобі своєї уваги і турботи?

Думаю, що шкодує, але вона про це не говорить. Звичайно. жалкує, адже вона пропустила всі визначні події в моєму житті: випуск зі школи, вступ, випуск з університету. Мама ніколи не супроводжувала мене у визначні дати, приходила вся родина, окрім неї. Вона навіть пропустила одруження сестри і народження онучки. Іноді здавалось, що в неї своє життя, а в нас своє.

  • Ти молодий, вродливий, успішний чоловік, чому один?

Минулого року моє життя могло набути зовсім іншого статусу, але коли пройшов час, я вже розумію, що все сталося найкращим чином. Я ні про що не шкодую. Можливо жінкам потрібно замислюватися про раннє заміжжя і створення сім’ї, та все одно не потрібно ні з чого робити проблему, на все свій час.

  • В одному з інтервю ти зізнався, що деякі свої стосунки ти починав заради піару. Навіщо? Тобі важливо, аби всі думали, що в тебе є дівчина? Чи можливо це було задля того, аби спростувати чутки про нетрадиційну орієнтацію?

Читайте также: Влад Cытник: "Я стремлюсь создавать музыку, которая будет жить вне времени"

Ні, звичайно, ні. Я думаю, що це було через внутрішню нереалізованість, через власну бідність хотілося грати якогось заможного, успішного, щасливого кавалера. На той момент для мене було важливо, що поряд зі мною не просто дівчина, а якась модель. Я хотів грати в заможне життя.

  • Що в твоєму житті траплялося частіше: ти комусь розбивав серце чи хтось тобі?

На жаль, я, немає мені виправдання.

Розмови з іншими успішними українцями дивіться в шоу «Без краватки» по неділях о 09:00 на НЛО TV.


Нагадаємо також, що раніше ми публкували інтерв'ю з гуртом Green Grey, у якому музиканти розповіли, чому ніколи не виїдуть із України. Подробиці та повне інтерв'ю за посиланням.