Поділіться своїм досвідом: як поєднувати роботу і сім'ю?

Тоня: Арсен багато гастролює і я часто залишаюсь сама із маленькою дитиною. Але ми якось знаходимо час, щоб побути разом: купаємо вдвох нашу малечу, снідаємо всією сім'єю. Інколи Арсен буває вдома лише годинку за цілий день, але я вважаю, що краще так, ніж сидіти без роботи і не знати, як прогодувати сім'ю. І знаєте, коли люди зайняті і зустрічаються після роботи, їм є про що поговорити.

Якою є для вас ідеальна родина?

Т.: Як у нас. Ми – артисти. Звичайно, у нас концерти не кожного дня. Бувають дні і місяці, коли ми дуже завантажені концертами и гастролями, а буває більш спокійний ритм. Ось тоді ми і насолоджуємося спокійним сімейним життям. Тобто все має бути в гармонії: і відпочинок, і робота. Такою має бути ідеальна сім'я.

Арсен: Мій дім – моя фортеця. Вдома кожний з нас виконую свою функцію. Ми проводимо час разом із користю.

Читай также: Арсен Мирзоян о рождении дочки: Пока ночи не досыпает Тоня

Т.: Ні, це не те. Кохані люди мають проводити час разом. Хоча б раз на тиждень треба ходити кудись удвох, наприклад, в кіно.

Чому старшу дочку Уляну рідко берете з собою на світські заходи?

Т.: Вона ходить іноді з нами, але їй все це не подобається. Вона не любить світські заходи. Вона не хоче бути “зірочкою“.

А чим цікавиться вона?

Т.: Вона поки що себе ще не знайшла. Уляна нічим конкретно не цікавиться. Зараз вона готується до випускних іспитів. На початку літа у неї іспити в школі: в цьому році вона в нас одинадцятикласниця. І вона ще досі не обрала ВУЗ, куди б вона хотіла вступати. Ми намагаємося якось з нею спілкуватися, допомагати в виборі майбутньої професії, але поки що безрезультатно. Ми спочатку хотіли, щоб вона вчилась за кордоном, але Уляна сама прийняла рішення, що хоче вчитися в Україні. Боїться, що їй буде важко далеко від батьків і дому.

Чи допомагає вона вам наглядати за молодшою донечкою Ніною?

Т.: Дуже допомагає. Якщо мені треба десь піти, то вона без зайвих розмов придивиться за сестричкою. Ось нещодавно, коли я готувалась до Євробачення, Уляна мені дуже допомогла.

До речі, як ставитеся до того, що перемогла Джамала в нацвідборі Євробачення 2016 від України? За кого вболівали?

Читай также: Тоня Матвиенко показала дочку в именной кроватке

А.: Ми вболівали за суддів (сміється – прим.ред.). Нам подобались всі шість фіналістів, особливо Джамала і The Hardkiss. Ми вболівали за The Hardkiss. Взагалі ми вболівали за якісний контент, не за те, що зараз у нас в ТОП-ах и чартах, а за те, якісну музику. Принаймні, відбір на Евробачення від України дуже відрізняється від інших українських музичних премій. Часто ми чуємо, що The Hardkiss – не формат. Але нацвідбір показав інше. “Совок“ із нас все одно не вибити, але я тішусь, що вже є якийсь прогрес, який показав нацвідбір.

Т.: Так, ми вболівали за The Hardkiss., але проти Джамали не маємо нічого проти.

Тоню, а як ви віднеслись до критики суддів на відборі Евробачення?

Т.: Чесно кажучи, мене завжди критикують. Мене рідко хвалять. Навіть, коли ми збираємося компанією десь зі знайомими, то кожний намагається висловити свою думку з приводу моєї творчості, покритикувати, сказати, як було б краще. Я вже настільки звикла до таких розмов, що мене вже нічим не здивуєш. Мені іноді цікаво послухати думки інших, але частіше критика пов'язана з моєю мамою. Мене дивує, що люди, які навіть не знають мого репертуару, починають мені радити, як і що треба робити.

Автор: Дар'я Зикунова

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян освідчився Тоні під час свого концерту.

Смотри новый клип Арсена Мирзояна на песню Інші двері: