Несмотря на то, что лето подошло к концу, звезды продолжают рассказывать нам, как они провели свои отпуска, какие новые места посетили и что узнали интересного. Например, Татьяна Высоцкая чудесно провела время в Киеве, открыв для себя новое место отдыха в столице, а Ольга Кучер предпочла отдых в Киргизстане, в горах. Эта страна невероятно ее впечатлила, а почему, читай рассказ.

Кроме этого, ты узнаешь, в какой стране Юлия Янчар решила отметить свой день рождения и с кем туда отправилась. В свою же очередь Вита Евтушина выкроила свободное время, чтобы навестить родные края.

Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Из личного архива Татьяны Высоцкой

Далее от первых лиц

Татьяна Высоцкая:

Що може бути краще міським спекотним ранком, ніж басейн? Поки син відпочивав у друзів на дачі, ми неповним сімейним складом рушили на Виставковий центр, до басейна Пірс 39. І просиділи, вважайте, там півдня, бо вода комфортна, а на сонці надто задушливо. Донька гасала то в дитячому басейні, то в нас на руках у дорослому, дуже любить пірнати. І мене змусила. Добре, що взяли їй водні окуляри. Настрибалися в воді так, що вдома дитина заснула за 5 хвилин, мами знають, про що я“.

Вита Евтушина:

Цього літа ми обійшлися без бодрумів та рів’єр, бо у нас на рідній Рівненщині є місця крутіші, якщо знати. В нас була відпустка у стилі туристичний «дауншифтінг», тобто короткі подорожі і пікніки. Дуже здорово, коли «летиш» з друзями під AC/DC у відритій машині, посеред поля з соняшниками, на зубах скрегоче пилюка, але потім знаходиш незвичайну місцину біля річки Горинь. І там, посеред ромашок, амброзій і диких трав, граєш у бадмінтон через сітку. І жодної душі навколо.

Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Из личного архива Виты Евтушиной

Найяскравіший день літа – це пікнік у князів Острозьких. Ми з чоловіком майнули до Острога підкорювати тамтешній замок: полазили крутими східцями, пострибали для селфі біля князівських мурів, пороздивлялися  портрети князів у жупанах і пограли у схованки, поки вахтер не дивився. Квиток до замку коштує всього 20 гривень, але ти одразу потрапляєш у середньовіччя. Дорога до самого міста, звісно, схожа на трасу Париж-Дакар“.

Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Из личного архива Виты Евтушиной

Ольга Кучер:

Читай также: Отдых звезд: Надежда Матвеева

“В мене літо почалося ще в травні. Ми з чоловіком поїхали у відпустку до…Киргизстану. Згодна, що несподіване місце для відпочинку, але ця країна мене вразила. Я дуже знехотя їхала – очікуючи пекельних переїздів і дискомфортного  житла, але як же я помилялася!  Киргизстан – сучасна країна, яка, при цьому, геть не забула своїх коренів. Вони багато в чому досі живуть як у первісному стані, в них досі є базари, де торгують сотнями баранів, кіньми, бичками, і всі ходять, їх  щупають чи заглядають коневі до рота. Однак, разом з тим, у них навіть в горах ловить мобільний Інтернет 4G (в Україні, до слова, працює поки лише 3G).

Який день викликав в мені найяскравіший спогад про це літо – це підйом на конях у гори, де ми мали ночувати у юртах. Ми мали їхати машиною, але за зиму дорогу розмило і нам дали пару конячок підніматися самостійно,адже дорога далека – до перевалу 9 кілометрів, після – ще 8. І я майже весь цей час проїхала верхи! О! Це було – супер! Словами не передати – п’ять з половиною годин тільки ти і конячка. Я навіть трошки галопом проскакала! І це при тому, що перед цим я лише один раз каталася верхи. Відчуття – неймовірні! Адже навколо ще й такі краєвиди, що Пітер Джексон міг спокійно знімати «Володаря перснів» у Киргизстані, а не в Новій Зеландії.  Ми піднялися на висотку 3400 метрів ,а там - гірське озеро, сніг, а  поруч -  розкрилися рожеві квіти. Таке і вигадати складно! Після важкої дороги – нас біля юрти чекав гарячий чай, хлібці, домашнє абрикосове варення і рожевий захід сонця, якого я ніколи не бачила і ніколи не забуду“.

Юля Янчар:

“Найкрутіший день літа для нашої сім’ї – це мій день народження (нескромно, я знаю). Зазвичай ми святкуємо його вдома, у Києві, але цього року вирішили поєднати корисне з приємним і рушили всією сім’єю в Іспанію погрітися і оздоровитися на морі і покуштувати іспанської кухні. 

Відпочивали ми в Коста Браві, в курортному селищі неподалік Барселони. Там просто нереально красиві широкі пляжі, пісочок крупний і чистий. Це була одна з найкращих подорожей.

Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Из личного архива Юлия Янчар

Саме в день мого народження ми поїхали на цілий день до Барселони. Оцінили зручний транспорт каталонців. Спершу електричкою добралися до площі Каталонії, а звідти екскурсійним автобусом об’їздили головні точки на туристичній карті Барселони. Оскільки ми їздили з 1,5 річною Євою, одразу визначились з пріоритетом. Це дитячий графік – сон і харчування. Тому заздалегідь попрацювали над логістикою. З досвіду попередніх поїздок за кордон – обрали найважливіші місця і відкинули з маршруту другорядні.

Творіння Гауді – це просто MUST SEE! La Sagrada Familia – Храм св. Сімейства – неймовірний собор, будівництво якого триває вже більше 130 років (1882 р. – початок будівництва). Будівельні крани все ще працюють, кінцева дата завершення кожного разу переноситься. Тільки біля цього храму можна стояти годинами і просто насолоджуватися величною красою і грандіозним задумом видатного архітектора. Парк Гуель – теж чудове поєднання будиночків-пряничків, природи і чудових краєвидів на Барселону. А ще будинок Бальйо, Міла – архітектурні шедеври Гауді, не побачивши яких не можна їхати з Барселони. Вулиця Ла-Рамбла, стадіон Камп Ноу.

Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Отдых звезд: как провели лето ведущие СТБ
Из личного архива Юлии Янчар

Загалом аура і історія футбольного клубу, за який вболіває мій чоловік, мене підкорила. Там чудовий музей досягнень клубу. Крім того, є можливість вийти на поле, побродити стадіоном, відчути смак перемоги. Для каталонців Камп Ноу така ж національна святиня, як і пам’ятки архітектури. Ми все це встигли подивитись і це був прекрасний день літа, який назавжди залишиться в пам’яті. Ми неодмінно повернемось туди. Бо подивитись в Барселоні є на що і не на один день“.

Напомним, раньше Ivona писала о том, как и где отдохнула популярная украинская певица Ирина Билык.