DZIDZIO, в последнее время вы действительно часто и помногу общаетесь с детьми. Какое самое впечатляющее открытие вы сделали, наблюдая за ними?

– Що діти працьовиті і безстрашні. Я побачив безліч сміливих дітей, які мають, наприклад, невиліковну хворобу, але не здаються, і працюють над собою. У дітей така сильна жага до перемоги, бажання себе показати, що мені, коли на те все подивився, просто стало себе шкода. Я подумав: відносно тієї дитини я просто слабак. Є хворі діти, які так наполегливо займаються, і показують такі неймовірні результати, що деяким здоровим до них ще о-го-го – в порівнянні із ними ми просто ледачі. Діти – це маленькі люди, з яких нам, дорослим, варто брати приклад.

– Вы играли в СуперИнтуиции со Славой Фроловой, которая является вашей коллегой в жюри на шоу Україна має талант. Діти (СТБ). Непривычно было встретиться с ней в качестве соперника?

– Я знаю кожну пору з правого боку на шкірі чудової нашої Слави (смеется). А от з лівого боку всі нюанси її обличчя знає Кондратюк. Звісно, ми давно вже звикли одне до одного, ми розуміємося, знаємо, що означає, коли підіймається ліва брова або права, як рухаються ніздрі. Тому під час гри я більше за все боявся перемогти. Тобто, я і програти не хотів, бо якось це несолідно, і виграти не міг – щоб не образити Славу. Але у фіналі все склалося навіть краще – нічия!

DZIDZIO рассказал о детях, новом образе и работе со Славой Фроловой
DZIDZIO рассказал о детях, новом образе и работе со Славой Фроловой
пресс-служба

– В эфире многие впервые увидели вас без старой искусственной бороды, которая всегда была фишкой DZIDZIO. С чем связано, что вы пришли к натуральности образа?

– Просто все неприродне й інородне швидко набридає, і йде до того, що в людині все має бути зручно і натурально, так, як їй дала природа. Адже навіть якщо ти напишеш штучну пісню, просто заради тренду, без справжньої любові, переживання, без тої народжуваності – люди обов’язково це відчують. Це наче одразу вхопити собі семирічну дитину – так не буває. Для того треба спершу знайти собі жінку, в неї влюбитися, цьоматися, народити і виховувати. Так само і з піснею та з образом. Треба тим жити, переживати, вірити в те самому. Бо якщо ти сам не віриш, то й для людей то буде штучно. 

DZIDZIO рассказал о детях, новом образе и работе со Славой Фроловой
DZIDZIO рассказал о детях, новом образе и работе со Славой Фроловой
пресс-служба

Напомним, ранее группа DZIDZIO сняла новый клип о контрабанде.