Європейські букмекерські контори вже давно приймають ставки на переможця конкурсу Євробачення 2017, який пройде в цьому році в Україні, а саме - у Києві.

Дані з прогнозами букмекерів оприлюднені на EurovisionWorld.
Перемогу на конкурсі пророкують Італії, яку представить Франческо Габбані з піснею Occidentali's Karma.

Читай также: Евровидение 2017: общие правила конкурса

Пісня 34-річного італійського музиканта, переможця Фестивалю Сан-Ремо в 2016 році б'є рекорди популярності в мережі (відео переглянуло більше 90 мільйонів чоловік).

Так як Італія є одним із засновників конкурсу Євробачення, то представник цієї країни автоматично потрапляє до фіналу конкурсу. Виступ Франческо Габбані глядачі побачать 13 травня в Києві на фіналі Євробачення 2017 року.

Дивись відео Євробачення 2017 фаворит Франческо Габанні Occidentali's Karma:

Друге місце займає Болгарія (Крістіан Костов з піснею Beautiful Mess).

Дивись відео Євробачення 2017 фаворит Крістіан Костов - Beautiful Mess:

Третє місце займає – Швеція (Робін Бенгтссон з піснею I Can't Go On).

Дивись відео Євробачення 2017 фаворит Робін Бенгтссон - I Can't Go On:

Четверту сходинку попередньо займає Португалія (станом на 30 квітня) Сальвадор Собрал з композицією Amar Pelos Dois), на п'ятому – Австралія (Ісай Фіребрачі - Don't Come Easy).

Україна, котру представить гурт O.Torvald з пісею Time, за прогнозами займає лише 25 місце.

Нагадуємо, що у 62-му міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2017 у Києві в візьме участь 42 країни. Півфінали пройдуть 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Доки Європа готується до вибору найкращого виконавця Євробачення 2017, ти готуйся виграти гроші. Заходь на Парі-Матч, роби ставку на улюбленого артиста, вигравай та приймай участь у розіграші двох квитків на Євробачення. Подробиці тут.