“Життя після талант-шоу є, але тільки в тому випадку, якщо ти продовжуєш працювати і робиш це постійно. Якщо весь час пишеш, якщо регулярно знімаєш кліпи. Якщо твої пісні звучать на радіо й тебе запрошують в гості в чудове ранкове шоу“, – прокоментувала Наталя Папазоглу.

Уже за кілька місяців Папазоглу презентує нову пісню, роботі над якою нині присвячує усю себе. Крім того, у планах – відео, яке буде створено в тандемі з продюсером зі Сполучених Штатів.

Наталія Папазоглу розповіла, як не загубитися після участі у талант-шоу
Наталія Папазоглу розповіла, як не загубитися після участі у талант-шоу
пресс-служба

Читай также: Наталья Папазоглу: Мой брат сейчас находится в АТО

“Зараз я працюю над записом ще одного синглу, який має вийти влітку. Також на літо заплановано зйомку відеороботи з американським продюсером. Поки подробиць не розповідатиму, але, думаю, що вже восени всі матимуть можливість побачити результат. До цієї роботи залучено дуже багато різних і неймовірно талановитих людей як у Америці, так і в Україні. Буде цікаво“, – запевнила гостя.

У студії проекту Папазоглу виконала уривок своєї пісні і дала зрозуміти, що їй під силу навіть дуже складний репертуар. До речі, скоро у Києві відбудеться велике триб’ют-шоу Вітні Г’юстон, на якому Наталя виконає найвідоміші хіти легендарної співачки.

Дивіться програму Пробуддись у будні з 7 ранку на телеканалі НЛО TV.