Руслана опубликовала на личной странице в Facebook пост, в котором прокомментировала заявление команды конкурса Евровидение 2017 об отставке.

Читай также: Отбор на Евровидение 2017 Украина: кто прошел в финал со второго полуфинала

Победительница Евровидения 2004 подчеркнула, что абсолютно нет сомнений в профессионализме Павла Грицака, заместителя руководителя НТКУ по вопросам проведения песенного конкурса.

“Створення кризових ситуацій, як і їх вирішення залежить лише від нас. Подібна ситуація вже мала місце 12 років тому, коли Євробачення відбувалося у Києві. Саме тоді посаду виконавчого продюсера Євробачення 2005 було запрошено Павла Грицака, який вивів ситуацію із кризового стану. У мене немає підстав ставити від сумнів професійність Павла Грицака, його досвід та його команду. Я впевнена, що і сьогодні навіть у ці стислі терміни Павлові разом з командою під силу організувати роботу таким чином, щоби Євробачення 2017 відбулося на гідному рівні“, – сказала певица.

Также Руслана добавила:

Я вдячна всім людям, причетним на сьогоднішній день до підготовки Євробачення 2017 за їх позицію і розуміння того, що світ потребує від України позитивного сигналу. Це питання міжнародного іміджу України. Все вказує на те, що немає жодної перешкоди, яку би ми не подолали, як і жодної проблеми, яку ми не могли би вирішити“.

Напомним, ранее Вячеслав Кириленко прокомментировал отставку организаторов Евровидения 2017

Смотри брифинг по поводу организации Евровидения 2017: