У неділю, 10 грудня, Черкаси побачили нову концертну програму українського співака Макса Барських "Зорепад ". Концерт пройшов у ПК «Дружба народів», де зібралася велика кількість прихильниць, які весь концерт підспівували та танцювали. А деякі сміливці підійшли до сцени та подарували артисту прапор України.

Читайте также: Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом виступив у столичному Палаці Спорту

Під час всього концерту соліст ділився своєю неймовірною енергією, драйвом та запальними танцями в оточенні свого шоубалету. Він не тільки приголомшливо пластично рухався в такт музиці, освітленню та своїй підтанцьовці, а й продемонстрував музичну трансформацію в новому україномовному альбомі «Зорепад», заспівавши найпопулярніші хіти за 15-річну кар’єру та англомовний репертуар. Також Барських виконав пісню «Ритми», яку влітку випустив спільно з Надею Дорофєєвою.

Макс Барських, фото: Леся Сайко
Макс Барських, фото: Леся Сайко

Макс Барських тісно контактував з глядачами – давав автографи, жартував, робив спільні селфі та ділився спогадами про минулий концерт в Черкасах:

«Минулий концерт в Черкасах мені запам’ятався, тому що перед Черкасами, я не пам’ятаю у якомусь місті, я ще співав російськомовні пісні. По дорозі в Черкаси я перекладав деякі пісні. І вже виходив на цю сцену і співав всі пісні україномовні. Пройшов рік, і я знову на цій сцені. В мене вже вийшов альбом «Зорепад». Таке враження, що в мене не було російськомовних пісень», - сказав артист під час виступу.

Під час виконання декількох пісень були показані кадри наслідків російської агресії – зруйновані будинки, переповнене столичне метро та постраждалі українці.

Відомо, що концерти Макса мають благодійний характер. Частина коштів з прибутку буде перерахована на потреби ЗСУ.

Макс Барських
Макс Барських
пресслужба

Звичайно, не обійшлось і без пісні на "біс" - "Тумани", після виконання якої глядачі кричали та стоячи аплодували.

Додамо, що після Черкас, артист поїхав з концертом у Полтаву. Там він провів два концерти 11 та 12 грудня. А 18 грудня співак прямує до Одеси, 20 грудня до Львова, де виступить з трьома концертами. А стартував артист з сольним туром "Зорепад" у Києві в Палаці Спорту, де зібрав понад 10 тисяч слухачів.