Завдяки моделям Жасмині Тукс і Жозефіні Скрівер і їх кампанії #TrainLikeAnAngel у Instagram ми не тільки можемо спостерігати за тренуваннями “янголів“, а й спробувати свої можливості. Поки красуні готуються до показу нижньої білизни, який відбудеться 30 грудня в Парижі (Франція), ми можемо підкачати сідниці, повернути талії класичні 60 сантиметрів и позбавитись “вушок“ на стегнах. 

Ми плануємо підняти твої тренування на новий рівень, – сміливо заявив дует на своїй сторінці в соцмережі“.

Читай також: Шоу Victoria's Secret 2016: все, що тобі потрібно знати

Дівчата зізнаються, що однією з найулюбленіших вправ для них є вправа з еластичними резинками (вони навіть беруть їх у подорожі, щоб за будь-яких умов залишатися у формі). Такі рухи, як на відео, допоможуть скульптурувати ноги та сідниці. 

Хочеш мати тіло як у Жасмін Тукс, тоді будь готова тренуватися як Жасмін Тукс. Вправи з канатом, стрибки на платформу, використання еластичних ременів та Гакк-машини – те, що тебе очікує в цьому випадку.

Читай такоже: 12 моделей, яких ти не побачиш на шоу Victoria's Secret

А ось рецепт ідеального пресу від Жозефіни Скрівер: “Підтягни ноги вгору з правого боку, потім посередині і зліва. Повтори вправу по 10 раз на кожну сторону. Перервись на 20-секундну паузу і зроби ще два підходи. Намагайся триматися рівно, наскільки це можливо“.

Після кожного тренування я почуваю себе дуже впевнено і сексуально“, – додала Скрівер.

Дивись фотографії Жасмин Тукс і Жозефіни Скрівер: