8 листопада в Нью-Йорку відбулося щорічне модне шоу Victoria's Secret 2018. У мережі шоу-показ покажуть тільки 2 грудня, але фото з показу Victoria's Secret 2018 можна подивитися вже зараз. Так, на модному подіумі нову колекцію нижньої білизни Victoria's Secret представляли такі моделі як Сара Сампайо, Барбара Палвін, Ромі Стріжд, Вінні Харлоу, Бехаті Прінслоу, Кендіс Свейнпол, Джіджі и Белла Хадід, Кендалл Дженнер і Адріана Ліма.

Читайте теж: "Королеву Євразії-2016" посадили до в'язниці: названо причину

На Victoria's Secret Fashion Show 2018 виступила рекордна для підсумкового шоу бренду кількість виконавців, серед яких були Рита Ора, Бібі Рекса, Холзен, The Chainsmokers, Шон Мендес, Келсі Баллеріні і The Struts.

Представляла найдорожчий бюстгальтер на шоу Victoria's Secret шведська моделі Ельза Госк, вартістю 1 мільйон доларів. Бюстгальтер Fantasy Bra від Victoria's Secret виконаний з 21 тисячі діамантів Atelier Swarovski. Створенням дорогоцінного елемента гардероба займалися чотири майстри - для цього треба було 930 годин ручної роботи.

Читайте теж: Яку сукню надягне Леоніла Гузь на "Місс світу-2018" у Китаї: фото

Несподіваною новиною на шоу Victoria's Secret стало те, що після 19 років співпраці з брендом нижньої білизни супермодель Адріана Ліма повідомила, що покидає лави "ангелів" і більше не братиме участь в показі.

Як повідомляють ЗМІ, в цьому році шоу Victoria's Secret 2018 витратили близько 12 мільйонів доларів.


Нагадаємо також, що раніше ми публікували фотозвіт з Miss Fashion Universe Ukraine 2018.