Якщо твоя мета – стати моделлю, досягти успіху допоможе Конкурс Optic White Models*! Компанія Colgate та одне з найбільших і найуспішніших модельних агентств України L-Models відкривають проект Colgate Optic White Models. Colgate Optic White Models – "модельна школа", подібних якій в Україні не існує.

Але є одна невеличка професійна таємниця: учасник чи учасниця із чарівною білосніжною усмішкою мають більше шансів перемогти. Секрет білосніжної усмішки – нова зубна паста Colgate Optic White. Це головна новинка року, справжня сенсація, яка за лічені дні підкорила світ моди та краси! Формула Colgate Optic White містить високоефективні мікрочастки, що полірують, – інгредієнт, подібний до того, який використовують стоматологи. Зубна паста делікатно видаляє потемніння з поверхні зубів, а також запобігає утворенню зубного каменю. З Colgate Optic White зуби біліші на один тон за один тиждень!**

Серед конкурсантів, які пройдуть навчання у Colgate Optic White Models, будуть визначені переможці. Головні призи проекту: контракт з модельним агентством L-Models та подорож до Парижа (Франція) на Тиждень високої моди***.

Серед відвідувачів сайту, що голосуватимуть за учасників, буде розіграно сертифікати мережі магазинів модного одягу Kira Plastinina номіналом 2000 грн.

Пам’ятай! Можна вічно чекати, поки тебе випадково помітять представники модельного агентства. А можна взяти удачу в свої руки, пройти кастинг і стати новою Кейт Мосс чи Наомі Кемпбелл. Дій, усе залежить лише від тебе!

Усі деталі проекту шукай на www.OpticWhiteModels.com.ua


* Оптік Уайт Моделс.
** Відновлює природну білизну зубів за шкалою відтінків Vitapan (Вітапан) на підставі досліджень Colgate-Palmolive Company.
*** З правилами Конкурсу та детальною інформацією про нього можна ознайомитися на сайті www.OpticWhiteModels.com.ua. Конкурс триває з 11.03.2013 р. до 26.04.2013 р. включно на території України.