Львів'янка Юлія Магдич не перший дизайнер, який “захопив в полон“ міжнародну модну спільноту своїми колекціями, які присвячені українському національному одягу. Проте саме вона змогла залишити помітний відбиток в душах фешионіст. 

1. У Юлії Магдич немає спеціальної освіти

Читай також: Made in Ukraine: речі з особливою енергетикою від Solodka Dolya

Вона буквально з молоком матері увібрала любов до національного одягу. Її бабуся займалася ткацтвом, а мама – прикрашала речі вишивкою. Саме вони прищепили майбутньому дизайнеру любов до етніки.

П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич
П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич
modaoperandi.com

2. Вона вірить у символізм вишивки

Така багата спадщина не могла не вплинути на світогляд Магдич. Сукні і вишиванки дизайнера розшиті традиційними українськими орнаментами, які несуть у собі віковий символізм. Юлія вірить, що будь-який візерунок зберігає в собі певне сакральне значення.

 

Hollywood hello from breathtaking @alisha_co in GZHEL blouse❤🌹🌴

Фото опубликовано Made of love❤worldwide🌍 (@yuliya_magdych)

3. Особливістю бренду є мікс традицій та сучасності

Читай також: Галина Олещук: Вишиванку потрібно розвивати окремим від моди трендом

Якщо згадати ще одного мегапопулярного дизайнера за кордоном – Віту Кін, то ми можемо відмітити, що вона, порівняно з Магдич, не вдається до радикальних експериментів з фасоном. А Юлія, навпаки, створює сучасні силуети для сучасної жінки. 

П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич
П'ять речей, які ти маєш знати про дизайнера вишиванок Юлію Магдич
instagram.com/yuliya_magdych

4. У Магдич є прихильниці серед зірок

Вишиті плаття Юлії в своїх гардеробах мають Злата Огнєвич, Оля Полякова, Катя Осадча, Джамала і Тіна Кароль. Відмітили надбання дизайнера і зарубіжні знаменитості – Ксенія Собчак і Келлі Осборн.

5. Юлія – визнана ікона стилю

Не кожен український дизайнер може похвалитися ідеальним відчуттям стилю. Але це не про Магдич. Вона підкорила український бомонд своїми виходами в вишиванках. Хочеш переконатися в тому, що Магдич гідна звання ікони стилю? Дивись Instagram дизайнера – @yu_magdych

Дивись відео з презентації вишиванок Юлії Магдич:

%video597163%