Известный украинский ведущий, шоумен и блогер Александр Педан поделился с поклонниками радостным событием. В воскресенье, 11 октября, он и его жена, преподавательница английского языка Инна отметили семнадцатую годовщину свадьбы.

Праздник совпал с Международным днем девочек, поэтому Александр подготовил сюрприз не только для своей супруги, но и для 15-летней дочери Леры. Звездное семейство полетало на вертолете. Педан показал, как прошел этот день на своей странице в Инстаграм. Кроме того, телезвезда высказался о своих отношениях с женой.

“Коли розумію, що ми реально 17 років разом, сам у шоці. І думаю, що Інна також 😆 Ми переживаємо дуже прикольні часи, коли повністю розуміємо та підтримуємо одне одного😌Нарешті визнали кожного з нас експертами в тій чи іншій галузі. З останнього - бачу, що моя дружина більше має часу й хисту до дизайнерських рішень, до стилю. Загалом давно для себе зрозумів, що все, що роблю останнім часом - моя робота: і медійна, і не тільки - все для сім'ї, а не для себе. Ті роки, коли працював для себе, лишилися десь до 30. Тепер сім’я мене надихає не зупинятися, пробувати нові формати, ставити собі серйозні цілі😊 Основні досягнення у житті - це Лєра і Марік. І 17 років стосунків з Інною, у яких ми отримуємо задоволення і любимо одне одного. Цим я дуже пишаюся!“, - признался ведущий.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17-ТА РІЧНИЦЯ ШЛЮБУ Як так швидко пролетів час? По-перше, коли розумію, що ми реально 17 років разом, сам у шоці. І думаю, що Інна також 😆 Ми переживаємо дуже прикольні часи, коли повністю розуміємо та підтримуємо одне одного😌Нарешті визнали кожного з нас експертами в тій чи іншій галузі. З останнього - бачу, що моя дружина більше має часу й хисту до дизайнерських рішень, до стилю. От попросив її підібрати мені лукбук образів, у яких вона мене бачить, щоб міг собі тепер купувати одяг конкретно під ці референси. Розумне споживання😉 Ми зараз робимо ремонт, до речі, для Лєри. І Інна - головний дизайнер у цій історії. Загалом давно для себе зрозумів, що все, що роблю останнім часом - моя робота: і медійна, і не тільки - все для сім'ї, а не для себе. Ті роки, коли працював для себе, лишилися десь до 30. Тепер сім’я мене надихає не зупинятися, пробувати нові формати, ставити собі серйозні цілі😊 Основні досягнення у житті - це Лєра і Марік. І 17 років стосунків з Інною, у яких ми отримуємо задоволення і любимо одне одного. Цим я дуже пишаюся! #педансімейний А ще вчора був день дівчат і це точно й наше з Маріком свято, адже наші дівчата дуже надихають ❤️ P.S подарував вчора дівчатам емоцію від @kyivchallenge Знімала та монтувала відео наша @pedanlera😍 #DayOfTheGirl #ДівчатаРулять #ПідтримуюДівчат

Допис, поширений Oleksandr Pedan (@pedanos)


Ранее Александр Педан признался, почему редко публикует фото с женой.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram. ​