Ведущая утренней программы “Ранок з Україною“ и актриса сериалов “Папаньки“ и “Великі Вуйки“ Лилия Ребрик рассказала подписчикам о том, как получила первый гонорар.

Читай также: Анна Курникова показала семимесячную дочь Мэри от Энрике Иглесиаса

На своей странице в Инстаграм 39-летняя артистка призналась, что в студенческие годы снялась в рекламе. За съемки Лилия получила первую зарплату в размере 150 грн.

“Мій перший гонорар був 150 гривень. Найбільша сума в моєму житті і найдорожча- бо перша, зароблена власним трудом, коли відчуваєш цінність кожної копійочки! Я була студенткою і знялася у рекламі “Куяльника”. За сюжетом нас поливали водою і ми були мокрі наскрізь! 🙈 За це і отримала свій перший гонорар. Я одразу ж зателефонувала додому і сказала батькам: “Гроші не висилайте, я отримала зарплату” Ох, скільки гордості, відчуття власної значущості було у цій фразі!“, - вспомнила Ребрик.

Кроме того, телезвезда рассказала, на что потратила эту сумму. По словам Лилии, она купила ярко оранжевый трикотажный костюм.

“А потім я пішла і купила за них…. костюм! Так, так - яскраво помаранчевий трикотажний костюм. Довгі роки він був для мене символом самостійності і нагадуванням про те, що всього потрібно досягати самій! Він був ціннішим за будь-які плаття, бо був першою самостійною покупкою“, - написала Ребрик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гроші 💸 Частина 2. На що ви витратили свої перші зароблені гроші? Яка це була сума і звідки вона до вас прийшла? Мій перший гонорар був 150 гривень. Найбільша сума в моєму житті і найдорожча- бо перша, зароблена власним трудом, коли відчуваєш цінність кожної копійочки! Я була студенткою і знялася у рекламі “Куяльника”. За сюжетом нас поливали водою і ми були мокрі наскрізь! 🙈 За це і отримала свій перший гонорар. Я одразу ж зателефонувала додому і сказала батькам: “Гроші не висилайте, я отримала зарплату” Ох, скільки гордості, відчуття власної значущості було у цій фразі! А потім я пішла і купила за них…. костюм! Так, так - яскраво помаранчевий трикотажний костюм. Довгі роки він був для мене символом самостійності і нагадуванням про те, що всього потрібно досягати самій! Він був ціннішим за будь-які плаття, бо був першою самостійною покупкою. Скільки ви отримали за свою першу роботу? Що це була за робота і найцікавіше - на що витратили? Давайте трохи поринемо у спогади! #ребрикігроші #ребрикзаробітки

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)


Ранее Лилия Ребрик показала, какие роли примерила в кино.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.