В пятницу, 26 июня, победительница “Евровидения 2016“, украинская певица Джамала сообщила поклонникам отличную новость. Она снялась голливудском фильме от Netfix “Евровидение: История огненной саги“ (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga).

Читай также: Муж Джамалы рассекретил вес и рост новорожденного сына певицы

А спустя два дня знаменитость призналась, что уже посмотрела картину и готова поделиться впечатлениями. На своей странице в Инстаграм Джамала написала, что комедия получилась доброй и светлой. Звезда отметила, что в фильме очень точно показали закулисья грандиозного песенного конкурса.

“Моє відверте враження після перегляду: дуже добра, світла сімейна комедія про ціль і мрію. Можу сказати, що дуже точно та в деталях показали лаштунки конкурсу. Як видають мікрофони; як йде репетиція; якщо ти вичерпав свій час, тебе просять зі сцени; як звертаються до виконавців (зверніть увагу! називають не ім’я, а країну!) Як виконавці проводять час, спілкуються. Так, бувають вечірки, і навіть є такі виконавці, що можуть сказати щось на кшталт «шкода, твоя пісня за рейтингом дуже низько» перед виступом! 😂 І ти маєш зробити вигляд, що все добре і йти на сцену! Дуже круто показали основний “гріх“ - як виконавці в підготовці над піснею майже завжди перестараються з постановкою, вбранням 😂😂😂 Такий дитячий, але дуже милий момент (спойлер!), що співаки ніколи не дорослішають, вірять в мрію, ельфів і справедливість! Все так!!!“.

Кроме того, Джамала рассказала, почему создатели фильма до самой премьеры скрывали, что в съемках приняли участия победители и финалисты “Евровидения“.

“В Україні фільм вже в топ-10 - це мене дуже тішить! Приємно бути маленькою частиною цього свята. Режисер Девід Добкін і продюсер Вілл Ферелл розповідали мені, чому хочуть, щоб трималося секреті, що справжні переможці Євробачення взяли участь у фільмі. В них загорілися очі, коли говорили: “От зрозумій, всі дивляться фільм, це їм лише нагадує про конкурс. А тут просто серед героїв, акторів, з’являєшся ти! Уяви, скільки радості буде в справжніх фанів!“ Я бачила на власні очі, що це зроблено з любов‘ю до фанів. І це дуже круто!!!“.


Накануне Джамала показала трогательные кадры с выписки из роддома.

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram. ​