Читай также: Сергей Притула позабавил Сеть новыми снимками с дочерью

Кроме гастролей с «Вар`ятами» ведущий Нового канала Сергей Притула любит путешествовать и со своей семьей. Он побывал во многих странах, но есть те, которые запали в душу больше всего

По словам Притулы, грузины – такие же гостеприимные, как и украинцы. И у нас с этой нацией намного больше общего, чем вы могли представить.

– У мене є свій «топчик» країн, у які з великим задоволенням хочу повернутися, – делится Сергей. – Насамперед Грузія, у якій я бував неодноразово. Кожна поїздка – це щось неймовірне, це феєрія, фан. Нас із грузинами багато що пов’язує. Наприклад, Михайло Грушевський свого часу навчався у Тифліській гімназії, яку я відвідав з великим задоволенням. У 1952 році в містечку Сурамі з`явився перший пам’ятник Лесі Українці. Саме в Сурамі вона провела останні роки свого життя.


Кроме Грузии, ведущий всегда рад еще раз посетить Италию, а Словения для него стала настоящим открытием.

– Мені страшенно сподобалася Словенія, – признается Притула. – Я був там двічі. Подобається відсутність мовного бар`єру. Це, мабуть, вперше, коли я за кордоном говорив українською, а не англійською. Словенці відповідали мені рідною мовою, і ми чудово одне одного розуміли. Словенія знаходиться між Італією і Хорватією. Краса природи – неймовірна! Особливо озера Блед і Бохінь.

Ранее мы писали, какие фильмы рекомендует посмотреть Сергей Притула. 

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в  Facebook и Instagram.