Известная украинская исполнительница, участница “Евровидения-2013“ Злата Огневич поделилась с поклонниками откровенной историей. Звезда призналась, что над ней издевались в школе.

Читай также: Злата Огневич показала редкое фото с главным мужчиной своей жизни

Так, на своей странице в Instagram Злата посвятила новую публикацию проблеме буллинга в школе. Певица заявила, что эта тема актуальна для нее и сейчас так, как ее крестница проходит школьный этап.

“Як відноситеся до булінгу?⚡️Пам‘ятаєте випадки зі свого власного досвіду? Ця тема близька мені, бо! моя мала хрещениця якраз проходить шкільний етап)) Діти можуть бути дууууууже жорстокими  і часто складно зрозуміти- звідки ж це береться?“, - начала свой пост артистка.

Также Огневич вспомнила, что сама подвергалась насмешкам со стороны своих одноклассников. Артистка призналась, что над ней издевались из-за смуглого цвета кожи. Кроме того, 33-летняя исполнительница рассказала, что в детстве ей покупали одежду в секонд-хенде. Когда об этом узнали ее одноклассники, они придумали для будущей звезды множество оскорбительных кличек, а некоторые даже плевали в спину. Злата призналась, что никогда об этом не рассказывала своим родителям.

“Коли я навчалась, мені теж багато перепало від однокласників за інший світогляд, фанатичне захоплення музикою. За те, що була смаглявою дівчиною (як Покахонтас, пам‘ятаєте?), чула доволі образливі расистські жарти! В моєї родини не було можливості купувати модні речі, тому рятував старий добрий секонд- хенд))))). А коли хлопці зі школи про це дізналися, ооооооооо! Як вони мене тільки не обзивали: бомж, голодранка, страховисько, вонючка і це ще мала доля тих образливих слів... А хтось навіть плюнув у спину... Жах! Батькам, звичайно, говориш, що все добре, а сам ковтаєш ці крокодилячі сльози наодинці ... (пишу це і сумно згадувати)“, - поделилась Злата.

Читай также: “Красавица!“ Злата Оневич показала, как выглядит без макияжа

В конце своего откровенно поста Огневич посоветовала школьникам не обращать внимания на хейтеров. Кроме того, артистка попросила родителей “чувствовать своих детей“.

“Я дуже сподіваюся, що мій пост прочитають і батькі, і школярі! Всі, хто в школі - не звертайте уваги на хейтерів, хай ідуть собі в дупу! Будьте сильними, впевненими, щасливими особистостями😜 БАТЬКИ!!! Будь-ласка, відчувайте своїх дітей, вони дуууууже потребують Вашої любові! Дитина, що зростає в любові- прекрасна Людина! Нам так потрібні Прекрасні і Добрі люди! Будь-ласка“, - написала Злата Огневич. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Як відноситеся до булінгу?⚡️Пам‘ятаєте випадки зі свого власного досвіду? Ця тема близька мені, бо! моя мала хрещениця якраз проходить шкільний етап)) 🤪 Діти можуть бути дууууууже жорстокими 👀 і часто складно зрозуміти- звідки ж це береться?🤷🏻‍♀️ Коли я навчалась, мені теж багато перепало від однокласників за інший світогляд, фанатичне захоплення музикою💔 . За те, що була смаглявою дівчиною (як Покахонтас, пам‘ятаєте?), чула доволі образливі расистські жарти! В моєї родини не було можливості купувати модні речі, тому рятував старий добрий секонд- хенд))))). А коли хлопці зі школи про це дізналися, ооооооооо😰! Як вони мене тільки не обзивали: бомж, голодранка, страховисько, вонючка і це ще мала доля тих образливих слів... А хтось навіть плюнув у спину... Жах! . Батькам, звичайно, говориш, що все добре, а сам ковтаєш ці крокодилячі сльози наодинці ... ( пишу це і сумно згадувати)😞 Я дуже сподіваюся, що мій пост прочитають і батькі, і школярі! 🙌🏾 Всі, хто в школі- не звертайте уваги на хейтерів, хай ідуть собі в дупу! Будьте сильними, впевненими, щасливими особистостями😜 БАТЬКИ!!! Будь-ласка, відчувайте своїх дітей, вони дуууууже потребують Вашої любові! Дитина, що зростає в любові- прекрасна Людина! Нам так потрібні Прекрасні і Добрі люди! Будь-ласка ♥️♥️♥️ #zlataognevich #златаогневич #булінгу_ні shoot @christina.maslova

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Напомним, ранее Злата Огневич показала лицо мужчины, который давно ее преследует.

 

Хотите знать важные и актуальные новости раньше всех? Подписывайтесь на Ivona.bigmir.net:) в Facebook и Instagram.