Известная украинская певица, участница третьей “Фабрики звезд“ MamaRika (Анастасия Кочетова) активно ведет свою страницу в Instagram. Но семейные кадры для профиля артистки являются большой редкостью.

Читай также: “Развела вас Мамка“: MamaRika опровергла новость о свадьбе

Но на днях 30-летняя звезда решила сделать небольшое исключение и опубликовала фотографию со своей мамой Марией. Снимок был сделан во время поездки певицы в столицу Польши - Варшаву. На свежем кадре MamaRika целует маму в щеку на фоне достопримечательностей города.

В описании к публикации исполнительница написала, что для нее семья всегда была на первом месте. Звезда рассказала, что родные ее поддерживают, несмотря на то, что они все живут в разных городах и странах. Девушка призналась, что при первой возможности лечит к своим близким.

“Ти можеш жостко наломати дров і збитися з маршруту, начудити так, шо всі навколо будуть тупо проти тебе... Але одне ти пам’ятати мусиш - є люди,які з тобою до кінця, яким пофіг на твою правоту і навіть коли весь світ чекає, поки ти облажаєшся - вони будуть з тобою,за тебе і на твоїй стороні. Вони люблять не за щось а просто так,тому що це ти... Знаєш хто це? Це твоя СІМ‘Я! Моїх рідних доля розкидала по різних містах і країнах - і при першій можливості я лечу додому,бо мій дім - там де вони!Все решта тупо не має значення ,повірте... Family first“, - трогательно подписала семейное фото MamaRika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ти можеш жостко наломати дров і збитися з маршруту,начудити так,шо всі навколо будуть тупо проти тебе...Але одне ти пам’ятати мусиш- є люди,які з тобою до кінця,яким пофіг на твою правоту і навіть коли весь світ чекає, поки ти облажаєшся- вони будуть з тобою,за тебе і на твоїй стороні.Вони люблять не за щось а просто так,тому що це ти... Знаєш хто це?Це твоя СІМ‘Я ! Моїх рідних доля розкидала по різних містах і країнах - і при першій можливості я лечу додому,бо мій дім- там де вони!Все решта тупо не має значення ,повірте... Family first❤️

Допис, поширений MamaRika (@mamarika_official)

Ранее MamaRika сняла своего возлюбленного в новом клипе “Prolisky“.