Популярная актриса и телеведущая Лилия Ребрик поделилась с фанами радостной новостью. Сегодня, 30 апреля, младшей дочери артистки Полине исполнился один годик.

Читай также: День дочери: Умильные фото звезд украинского шоу-бизнеса с дочками

В честь праздника звездная мама опубликовала в своем Instagram целую серию милых кадров с маленькой девочкой. Также звезда пообещала показать подписчикам снимки с празднования.

В подписи к фотографиям Лилия оставила трогательное поздравление. Телеведущая поблагодарила дочку за то, что принесла счастье в ее семью. Также Ребрик рассказала, что малышка родилась в 2:24 ночи с весом четыре килограмма.

“30 квітня- ще один щасливий для нашої #дикасімейка день. Дякую, Поліночко, що ти нас вибрала і додала щастя!!! Дякую, що #насвжечетверо. Сьогодні перший День Народження!!! Так швидко промайнув рік. Рік тому о 2.24 наше щастя збільшилося на ЧОТИРИ кілограми. А це Вам не жарти. Вона у нас чудова, неймовірна... Тримаємо кулачки за тебе й віримо в твою в щасливу долю... Любимо тебе!!!“,  - трогательно написала Лилия Ребрик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 квітня- ще один щасливий для нашої #дикасімейка день. Дякую, Поліночко, що ти нас вибрала і додала щастя!!! Дякую, що #насвжечетверо ❤️❤️❤️❤️. Сьогодні перший День Народження!!! Так швидко промайнув рік. Рік тому о 2.24 наше щастя збільшилося на ЧОТИРИ кілограми. А це Вам не жарти 😉🌷. Вона у нас чудова, неймовірна... Тримаємо кулачки за тебе й віримо в твою в щасливу долю... Любимо тебе!!! ❣️❣️❣️❣️ #happybirthday #першийденьнародження Сьогодні- у нас свято. І буде багато фото. Обіцяю😉. А поки що декілька фото з її дитинства😉. На першому фото- Поліні 5 днів. Це робота нереального фотографа @newangel_photographer . А далі- поступово ви маєте можливість побачити як вона з брюнетки перетворилася на блондинку))). Вся в маму 😂. Далі- буде...😘😘😘😘

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Напомним, ранее Лилия Ребрик показала забавное селфи с мужем.