Популярная певица и телеведущая Оля Цибульская редко радует поклонников семейными снимками. К тому же певица долгое время скрывала лицо своего сына.

Читай также: Оля Цибульская рассказала об их с мужем романтичной традиции

Но на днях артистка все-таки решилась познакомить подписчиком с 4-летним Нестором.

На своей странице в Instagram Цибульская опубликовала видео, посвященное мальчику. Ролик был создан во время съемки для глянца.

“Це мій #НЕСТОР! З ним ми сміємося цілий день і балакаємо півночі. Він переконує, що я найкрутіша дівчина в світі і робить найцінніші подарунки Може просто узяти за руку і повести гуляти. І разом ми найщасливіші. Зрештою, я не можу його більше приховувати і наважилася показати цілій країні, бо він сам зізнався, що готовий. Шукайте на обкладинці глянцю, ви теж не зможете встояти перед ним“, - поделилась Оля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Це мій #НЕСТОР! З ним ми сміємося цілий день і балакаємо півночі. Він переконує, що я найкрутіша дівчина в світі і робить найцінніші подарунки Може просто узяти за руку і повести гуляти. І разом ми найщасливіші. Зрештою, я не можу його більше приховувати і наважилася показати цілій країні, бо він сам зізнався, що готовий .Шукайте на обкладинці глянцю, ви теж не зможете встояти перед ним Як думаєте на кого Нестор більше схожий - на маму чи на тата? #нашсин #мамартистка #оляцибульська #мама

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Ранее Оля Цибульская призналась, чем занималась во время беременности.