Украинская певица и ведущая поделилась с подписчиками интересным фактом о своем муже.

Читай также: Оля Цибульская подсказала, как избежать ссор с мужем

На своей странице в Instagram звезда опубликовала новый кадр, в подписи к которому рассказала об уникальной семейной традиции.

Муж Цибульской часто пишет супруге письма и добавляет к ним забавные рисунки.

“У нас з чоловіком є ​​своя унікальна традиція. Багато хто вважає її застарілою, але я трепетно ​​бережу її і ціную. Коханий пише мені листи. Але не в мессендежері і навіть не в коментарях в Instagram, а справжні, від руки, на щільному папері, і обов'язково додає якийсь смішний малюнок-закарлючку замість постскриптума. Здивуйте свою половинку таким вчинком, гарантую, що це буде дійсно емоційний подарунок“, - написала Оля Цибульская.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У нас з чоловіком є своя унікальна традиція Багато хто вважає її застарілою, але я трепетно бережу її і ціную. Коханий пише мені листи Але не в мессендежері і навіть не в коментарях в Instagram , а справжні, від руки, на щільному папері, і обов'язково додає якийсь смішний малюнок-закарлючку замість постскриптума Здивуйте свою половинку таким вчинком, гарантую, що це буде дійсно емоційний подарунок А як давно ви писали листи від руки? Зможете пригадати? #любов #оляцибульська

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Ранее Оля Цибульская призналась, чем занималась во время беременности.