Ведущая программы “Вікна-новини“ на СТБ Татьяна Высоцкая вместе с семьей отправилась на неделю в Буковель, где сполна насладилась захватывающими дух пейзажами, красотой и снегом.

Читай также: На районе: Вера Брежнева примеряла новый образ

В Instagram звезда поделилась интересными наблюдениями и советами по зимнему отдыху.

“Тепло, сліпучо, свіжо, сосново. Стільки кисню, що за півдня готовий впасти і спати на вулиці. Лютий в Буковелі – це не тільки зима-зима, а ще й продовження новорічних див і настрою. Снігу чимало, але цього року він і центр країни побалував, утім тут же – все особливе. Наш підліток місцями в захопленні, молодша з цього стану майже не виходить, що ще треба батькам. Тобто, нагадую – ми самі творці свого настрою!“ – отметила ведущая “Вікна-новини“.

За неделю, проведенную в заснеженных горах, Татьяна с семьей успела многое:

“Думаєте, якщо не гасаєте на лижах чи сноуборді, нема чим зайнятися на гірськолижному курорті? Помиляєтеся! Окрім сноу-тюбінга є багато варіантів. Ми от спробували буковельські гірки – ох, і викручує і кидає в різні боки. Чистий, стовідстоковий екстрим! А вишенька на торті – тролей. Це така повітряна траса на тросі аж у 1130 м! І летиш такий, переганяючи усіх сноубордистів і лижників, аж дух перехоплює і вітром забиває! А потім, надвечір для релаксу – спа з лазнями і крижаним басейном. І чани, великі і маленькі, теплі і гарячі, були б натхнення і можливість“, – написала Татьяна Высоцкая в Instagram.

Также ведущая отметила, что страх высоты со временем никуда не исчезает.

“Страх висоти – він не просто непозбувний, він без тренування ще й квітне! Тобто, мені навіть оглядового підйомника – вистачило з головою! Як лижники постійно їздять на тих підйомниках – незрозуміло від слова «зовсім». І ще одне спостереження – кататися в людних місцях в наших широтах – це дуже реалістичне наражання на травму. Тому явно доречна паралель з правилами дорожнього руху“, – поделилась Высоцкая.

Напомним, ранее Владимир Дантес подсказал фанам, что подарить на День Святого Валентина.