Украинская певица, участница “Евровидения-2013“ Злата Огневич решила откровенно рассказать поклонникам, какой была в школе. Интересные факты со своей школьной жизни девушка разместила в посте в Instagram.

Читай также: Регина Тодоренко показала родственников с Одессы

Певица рассказала, какой у нее был характер, что любила читать, а также о невзаимной любви:

“У школі я була дуже тихою і сором‘язливою дівчиною, читала фантастику/фентезі під партою під час уроків, вчилася добре. За класикою жанру - була закохана у секс-символа (брюнета) нашої школи, хлопця зі старших класів, присвячувала йому вірші, а він не звертав уваги...“

Далее Злата поделилась, как готовилась к дискотекам:

“Ще у нас були дискотеки, на які ВСІ з нетерпінням чекали й готувалися! Одна дівчина, щоб збільшити свої груди підложила собі... вату! Ця вата випала посеред танців, жах!!! Дівчата, Ви ж розумієте, що не в розмірі річ?“

Также Огневич сообщила о том, когда впервые попробовала курить сигареты:

“Пам’ятаю, як вперше на диско, спробувала курити заичайні цигарки - я ледь не впала від цього шаленого “аромату“ (щоб руки не тхнули, ми їх натирали хвойними гілками). На щастя, мені не сподобалось. Але чомусь, тоді вважалося, якщо ти куриш і п‘єш - це круто! Блін! Це - не круто, від слова “зовсім“ і туса, яка тебе за ці якості до себе пускає - не вартує твоєї уваги“.

Звезда поделилась с подписчиками историей, которая ее очень потрясла в школе:

“Була і сумна історія... Хлопець з мого класу (НІ, ми не зустрічалися), у якого я тоді була закохана - помер від злоякісної пухлини... Звичайно, це таке дитяче потрясіння, і водночас - дуже доросле, стало для мене першими дверима в доросле життя, де є місце різним історіям“.

Читай также: Наталья Могилевская посетила одесский фестиваль “Лиги смеха“

Еще знаменитость рассказала, что, как и многие старшеклассники, прогуливала уроки. Но, даже после ссоры с родителями, все равно продолжала это делать.

“А ще - я також прогулювала школу, не просто пари, а цілі дні, особливо в 11-му класі, типу, ти себе вважаєш таким крутим, вчитися не хочеш, екзамени - взагалі представляються кошмаром. Одного разу нас “застукали“ батьки за прогулюванням! Боже мій! Скільки гвалту було. На все місто. І що Ви думаєте, ми перестали це робити? Звичайно, що ні“.

И завершила певица свой рассказ полезным советом:

“Тут взагалі така цікава річ - все, що ти робиш у житті - роби для себе і власного розвитку, а не для того, щоб сподобатися і догодити всім! Тоді стається парадокс - саме цим ти і подобаєшся іншим “.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Якими Ви були у школі? Пишіть у коментарях історії з життя, опишіть себе! Я хочу познайомитися ще ближче!. У школі я була дуже тихою і сором‘язливою дівчиною, читала фантастику/фентезі під партою під час уроків , вчилася добре. За класикою жанру- була закохана у секс-символа (брюнета) нашої школи, хлопця зі старших класів, присвячувала йому вірші, а він не звертав уваги.... Ще у нас були дискотеки, на які ВСІ з нетерпінням чекали й готувалися! Одна дівчина, щоб збільшити свої груди підложила собі... вату! Ця вата випала посеред танців, жах!!! Дівчата, Ви ж розумієте, що не в розмірі річ? )) . Пам‘ятаю, як вперше на диско, спробувала курити заичайні цигарки- я ледь не впала від цього шаленого «аромату» (щоб руки не тхнули, ми їх натирали хвойними гілками). На щастя, мені не сподобалось. Але чомусь, тоді вважалося, якщо ти куриш і п‘єш- це круто! Блін! Це- не круто, від слова «зовсім» і туса, яка тебе за ці якості до себе пускає- не вартує твоєї уваги)) . Була і сумна історія... Хлопець з мого класу (НІ, ми не зустрічалися), у якого я тоді була закохана- помер від злоякісної пухлини... Звичайно, це таке дитяче потрясіння, і водночас- дуже доросле, стало для мене першими дверима в доросле життя, де є місце різним історіям. А ще- я також прогулювала школу, не просто пари, а цілі дні, особливо в 11-му класі, типу, ти себе вважаєш таким крутим, вчитися не хочеш, екзамени- взагалі представляються кошмаром. Одного разу нас «застукали» батьки за прогулюванням! Боже мій! Скільки гвалту було На все місто))) І що Ви думаєте, ми перестали це робити? Звичайно, що ні)) . Тут взагалі така цікава річ- все, що ти робиш у житті- роби для себе і власного розвитку, а не для того, щоб сподобатися і догодити всім! Тоді стається парадокс- саме цим ти і подобаєшся іншим . . . . . Чекаю на Ваші історії . #златаогневич #zlataognevich #singer #music #soul #zo #kyiv #ukraine #fashion #art #silvertrousers #silverclothes #sport

Допис, поширений ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Напомним, ранее Вера Брежнева показала, как развлекается на Мальдивах.