Известная украинская телеведущая и актриса театра и кино Лилия Ребрик рассказала о том, как гордится своей 6-летней дочерью Дианой.

Читай также: “Современная Мавка“: Лилия Ребрик показала идеальный образ невесты

Недавно на канале “Украина“ вышла 24-серийная кинолента “Серце матері“, в которой Диана сыграла роль бездомной девочки.

На своей странице в Instagram Лилия Решила опубликовать отрывок с сериала, а в подписи к нему поделиться впечатлениями от первой крупной работе дочери.

Звезда рассказала, что это первый сериал, который она смотрит вместе с мужем, хореографом Андреем Диким.

“Добігає кінця серіал “Серце матері“ на каналі Україна. І моє серце матері розривається від ніжності та гордості за дочку. Діана зіграла тут одну з головних ролей- безпритульну дівчину. І це перший серіал, який ми з Андрієм Диким дивимось всією родиною від початку до кінця. Наша Діана така вже доросла... Така молодчинка... Зараз пишу не як актриса, не як ведуча, а просто як Мама, для якої будь-які перемоги її дитини- це щастя і радість. А якщо говорити як актриса- “то ли ещё будет!!!“. Вона й справді розумниця“.

Читай также: Дикая семейка“: Лилия Ребрик показала забавное селфи с мужем

Также артистка поблагодарила всех, кто поддерживал Диану на съемочной площадке так, как сама Лилия в это время была на последних месяцах беременности. Телеведущая призналась, что помогала девочке только учить текст.

“Я з нею максимум що робила- це вчила тексти і то не завжди. Тому що знімальний період як раз співпав з моїми пологами і першим місяцем після них. А це, ні для кого не секрет- непростий час))“.

Лилия рассказала, что мечтает об общем проекте, где бы она вместе с Дианой сыграли маму и дочь.

“Тому, мені здається, Діана впоралась на всі сто. Дуже самостійно, по-дорослому й відповідально ставилася до зйомок і до своїх сцен. Тепер мрію про проект, де зіграю вже я її маму))). А що? Щоб був привід разом ходити на роботу і проводити іще більше часу разом“, - написала Ребрик.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добігає кінця серіал «Серце матері» на каналі Україна. І моє серце матері розривається від ніжності та гордості за дочку. Діана @diana_wild_dyka зіграла тут одну з головних ролей- безпритульну дівчину. І це перший серіал, який ми з @andrii_dykyi дивимось всією родиною від початку до кінця. Наша Діана така вже доросла... Така молодчинка... Зараз пишу не як актриса, не як ведуча, а просто як Мама, для якої будь-які перемоги її дитини- це щастя і радість. А якщо говорити як актриса- «то ли ещё будет!!!» . Вона й справді розумниця. Дякую партнерам, які її підтримували на знімальному майданчику. @olesyafattakhova.official @lyusse @zhurakivska_olesya , режисеру - Ітигілову Олександру, кастинг-директору- @sveta_goroshkova . Бо я з нею максимум що робила- це вчила тексти і то не завжди. Тому що знімальний період як раз співпав з моїми пологами і першим місяцем після них. А це, ні для кого не секрет- непростий час)). Тому, мені здається, Діана впоралась на всі сто. Дуже самостійно, по-дорослому й відповідально ставилася до зйомок і до своїх сцен. Тепер мрію про проект, де зіграю вже я її маму))). А що? Щоб був привід разом ходити на роботу і проводити іще більше часу разом ЛЮБЛЮ🥰. #дикадіана #серцематері #actorslife

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Напомним, ранее Лилия Ребрик очаровала Сеть милым снимком своих дочерей.